Koliko znesejo stroški prevoza in odkupa naročene pošiljke?

Stroški dostave so odvisni od velikosti paketa. Vse naše izdelke imamo razdeljene v 3 kategorije (majhen 1,99€, sreden 3,99€ in velik paket 8,99€) (že vključen DDV) in glede na to kako velik izdelek/izdelke naročite, boste temu primerno plačali tudi prevoz.

Torej, če naročite ščitnik za zobe in želiše, da vam ga pošljemo na dom, boste zanj odšteli 4,99€ + 1,99€. V kolikor boste naročili katere izmed naših rokavic za boks, njim boste priložil še povoje za roke in naprimer ščitnik za genitalije, bo to srednji paket, za kar boste poleg cene izdelkov odštel/a še 3,99€ za prevoz. Če pa boste naročili samo stoječo boks vrečo in boste označili, da želiš dostavo na dom, boste zanjo odšteli 319,99€ + 8,99€.

Brezplačna dostava

Brezplačno dostavo si stranka prisluži v dveh primerih:

  1. Ob nakupu vsaj 3. izdelkov (majhen ali srednje velik paket) v skupni vrednosti 60 ali več € in plačilu po Paypalu, s kreditno kartico ali neposredni bančni transakciji.
  2. Ob nakupu vsaj 3. izdelkov (velikost paketa ni važna) v skupni vrednosti vsaj 200 ali več € in plačilu po Paypalu, s kreditno kartico ali neposredni bančni transakciji.

Primera:

  1. Če boste naprimer kupili boksarske rokavice “AIBA” v vrednosti 76€, 5m povoje za roke v vrednosti 8€ in ščitnik za zobe v vrednosti 4€, bo znesek vašega napupa presegel 60€, prav tako pa boste izpolnili drugi pogoj in kupili vsaj 3 izdelke. Glede na to, da je največji izdelek v tem naročilu srednje velikosti, bo vaš paket tretiran, kot srednje velik in dostava na vaš naslov bo brezplačna (v košarici izberete “brezplačna dostava”).
  2. Če boste naprimer kupili boksarsko vrečo Pro-Fighter (125€), 16oz rokavice za boks (80€), fokuserje za boks XS (65€) in 3,5m povoje za roke (5€), bo znesek vašega nakupa presegel skupno vrednost 200€, prav tako pa boste izpolnili drugi pogoj in kupili vsaj 3 izdelke. Vaša pošiljka bo neglede na velikost (boksarske vreče so tretirane, kot velika pošiljka) le-te, na vaš naslov prispela brezplačno (v košarici izberete “brezplačna dostava”).

V kolikor imate še kakšno vprašanje vam bomo z veseljem odgovorili preko naše E pošte (info@sud.si) ali telefona 040321288.