Prikaz vseh 9 rezultatov

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice, seveda ne kupujemo vsak dan. Zato je pomembno, da smo pred nakupom pozorni na nekaj stvari v povezavi z njimi.

Odgovoriti si morate na sledeča vprašanja. Kolikokrat na teden bom treniral boks? Imam mogoče tudi tekmovalne ambicije, oz. želim nastopati tudi na tekmovanjih? Ali je to zame zgolj in samo rekreacija pri kateri nameravam uživati in premigati svoje telo? Koliko denarja sem pripravljen vložiti v rokavice za boks in ostalo boksarsko opremo? Kako pomemben je zame to, kakšen sem videti v svoji športni opravi?

Glede na vaše odgovore se boste lažje odločili katere rokavice za boks boste sploh gledali oz. med katerimi boste izbirali. Med SUD-ovimi boksarskimi rokavicami boste našli različne cenovne range rokavic, ki pa so vse zelo kvalitetne.

V kolikor trenirate redno, vsaj 3x tedensko, vam svetujemo, da izbirate med usnjenimi rokavicami, odličiti pa se morate, ali boste na treningih uporabljali večje, bolj oblazinjene (14 ali 16oz) rokavice, ali klasične 10oz tekmovalne rokavice, če nameravate trenirati manj pa izberite po vaši želji.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice “AIBA”

75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

29.99

Odlične boksarske rokavice priznane svetovne blagovne znamke Boxeur Des Rues.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice

89.99

Boksarske rokavice, ki jih pravkar gledate so najboljše rokavice, ki jih imamo v ponudbi za močnejše, bolj intenzivne borbe na treningih boksa, kickboxinga, tajskega boksa in savateja.

Akcija!

Boksarske rokavice

Boks rokavice vojaške 10oz

64.99 52.99

Boks rokavice vojaške 10oz Boks rokavice vojaške, so rokavice, ki so v SUD-ovem prodajnem programo že več, kot 10 let. Rokavice so izdelane iz kakovostnega unja in izredno kompaktne pene. Rokavice odlikuje izredno trpeženost in kvaliteta. Prililagojene pa so posebaj za borbe, saj so zelo kompaktne (še vedno so to 10oz rokavice) in zaradi tega [...]

Akcija!

Boksarske rokavice

Boks rokavice gepard 10oz

64.99 52.99

Boks rokavice gepard 10oz Boks rokavice gepard, so rokavice, ki so v SUD-ovem prodajnem programo že več, kot 10 let. Rokavice so izdelane iz kakovostnega unja in izredno kompaktne pene. Rokavice odlikuje izredno trpeženost in kvaliteta. Prililagojene pa so posebaj za borbe, saj so zelo kompaktne (še vedno so to 10oz rokavice) in zaradi tega [...]

Boksarske rokavice

Rokavice za boks rexon 12 oz

24.99

Rokavice za boks rexon 12 oz Zelo dobre rokavice za boks rexon izdelane iz trpežnega rexona in kakovostne in kompaktne pene. Kljub temu, da so rokavice za boks izdelane iz umetnega materiala in da spadajo v srednji do nižji cenovni rang, pa so kvalitetne. Odlikuje jih trpežen umetni material, ki je po vrhu tudi atraktivnega izgleda. [...]

24.99

Rokavice za boks umetno usnje 10oz Zelo dobre rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega usnja in kakovostne in kompaktne pene. Rokavice za boks so kljub temu, da so izdelane iz umetnega usnja zelo kvalitetne in trpežne. Tudi pena znotraj rokavic je podobna, kot pena v rokavicah za boks viših cenovnih rangov. Rokavice odlikuje tudi zelo [...]

29.99

Zelo dobre in atraktivne rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene.

Boksarske rokavice

Boksarske rokavice 10oz

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..


Kvaliteta, ki jo Slovenskemu trgu ponujamo že več, kot 20 let.