Boksarske rokavice

Boksarske rokavice, seveda ne kupujemo vsak dan. Zato je pomembno, da smo pred nakupom pozorni na nekaj stvari v povezavi z njimi.

Odgovoriti si morate na sledeča vprašanja. Kolikokrat na teden bom treniral boks? Imam mogoče tudi tekmovalne ambicije, oz. želim nastopati tudi na tekmovanjih? Ali je to zame zgolj in samo rekreacija pri kateri nameravam uživati in premigati svoje telo? Koliko denarja sem pripravljen vložiti v rokavice za boks in ostalo boksarsko opremo? Kako pomemben je zame to, kakšen sem videti v svoji športni opravi?

Glede na vaše odgovore se boste lažje odločili katere rokavice za boks boste sploh gledali oz. med katerimi boste izbirali. Med SUD-ovimi boksarskimi rokavicami boste našli različne cenovne range rokavic, ki pa so vse zelo kvalitetne.

V kolikor trenirate redno, vsaj 3x tedensko, vam svetujemo, da izbirate med usnjenimi rokavicami, odličiti pa se morate, ali boste na treningih uporabljali večje, bolj oblazinjene (14 ali 16oz) rokavice, ali klasične 10oz tekmovalne rokavice, če nameravate trenirati manj pa izberite po vaši želji.

75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

Brskaj po seznamu želja
Ni na zalogi
75.99

Odlične "AIBA" boksarske rokavice so izdelane iz vrhunskega govejega usnja in kompaktne in kvalitetne pene.

69.99

Boksarske rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene..

79.99

Vrhunske 16oz boksarske rokavice izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja, najbolj primerne za borbe na treningih.

27.99

Zelo dobre in atraktivne otroške rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene.

29.99

Zelo dobre in atraktivne rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega materiala in kakovostne in kompaktne pene.

-18%
64.99 52.99

Boks rokavice vojaške, so rokavice, ki so v SUD-ovem prodajnem programo že več, kot 10 let. Rokavice so izdelane iz kakovostnega usnja in izredno kompaktne pene.

-18%
64.99 52.99

Boks rokavice gepard, so rokavice, ki so v SUD-ovem prodajnem programo že več, kot 10 let. Rokavice so izdelane iz kakovostnega unja in izredno kompaktne pene.

-23%
Ni na zalogi
29.99 23.00

Zelo dobre rokavice za boks izdelane iz trpežnega umetnega usnja in kakovostne in kompaktne pene.

-17%
29.99 25.00

Zelo dobre rokavice za boks rexon izdelane iz trpežnega rexona in kakovostne in kompaktne pene.

29.99

Odlične boksarske rokavice priznane svetovne blagovne znamke Boxeur Des Rues.


Kvaliteta, ki jo Slovenskemu trgu ponujamo že več, kot 20 let.