Viseče boksarske vreče

Viseče boksarske vreče so eden od udarnih segmentov naše ponudbe. Večina boksarskih vreč, ki jih imamo v ponudbi je izdelanih v Sloveniji. So plod našega znanja in izkušenj naših strank v zadnjih več, kot 20ih letih.

Vreče za boks smo začeli izdelovati že leta 1997. V tistem času na našem trgu ni bilo moč dobiti kvalitetne in cenovno dostopne boksarske vreče. Skozi čas in izkušnje smo vreče razvijali in danes vam nudimo najkakovostnejše vreče na trgu. Vse, v Sloveniji izdelane vreče imajo 2 leti garancije na kvaliteto.

V ponudbi visečih boksarskih vreč imamo boksarske vreče za 3 različne namene.  100 centimeterske vreče in krajše so namenjene za rekreativno uporabo. 120 centimeterske vreče so prav tako namenjene za rekreativno uporabo, a jih lahko uporabljate tudi že za resen trening boksa, kickboxinga in karateja.175 centimeterske vreče pa so namenjene resnim treningom vseh borilnih športov, od boksa, tajskega boksa, karateja, taekwondoja, kickboxinga…

299.99

Boksarska vreča 180cm Evolution je v celoti izdelana (vse od šivanja, polnil, sestavljanja, verige) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo boksarskih vreč.

229.99

Boksarska vreča Evolution je izdelana iz kakovostnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje, odlikuje jo tudi povsem NOVO in IZBOLJŠANO polnilo.

Brskaj po seznamu želja
124.99

Boksarske vreče Pro-Fighter so v celoti izdelane (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. So produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

109.99

Boksarska vreča je izdelana iz kvalitetnega in zelo trpežnega umetnega materiala in jeklene verige za obešanje. Dimenzije: 120x 38cm, cca 40kg

94.99

Boksarska vreča 90 cm je v celoti izdelana (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

89.99

Vreča je izdelana iz zelo kompaktnega in trpežnega bombažnega platna, opremljena pa je tudi že z verigo za obešanje.

124.99

Hruškasta vreča za boks je izdelana iz izredno kakovostnega govejega usnja in jeklene verige.

-20%
169.99 135.99

Boksarska vreča za aprekate je izdelana iz zelo kvalitetnega in debelega govejega usnja. Opremljena je z verigo za obešanje. Tako da vrečo, samo obesite in že je pripravljena za uporabo