Hlače, majice in halje za boks

Pri SUD-u imamo opremo za boks v ponudbi že več, kot 19 let. V vsem tem času, smo hlače in majice za boks vrečkrat posodobili in spremenili, tudi glede na vaše želje in potrebe.

Hlače za boks, ki jih imamo trenutno v ponudbi so izdelane iz gladkega, brušenega satena, ki je 100% poliester. Tkanina je kvalitetna in daje hlačam lepo obliko in svetleč izgled. Tudi po več pranjih tkanina ne izgubi svojih kvalitet.

V ponudbi imamo dva različna modela  hlač za boks. Vsaka od različih hlač za boks pa je na voljo v 2 oz. 3 barvnih kombinacijah in 3 velikostih. Tako da imate na izbiro kar nekaj raličnih izvedb hlačk za boks

V novi sezoni 2018/19 bomo po prenovljeni strani počasi prenovili tudi ves naš asortima. Vsi klubu in trenerji lahko vso opremo za boks v prednaročilu naročite do 25.6. Za več informacij pa nas lahko pokličete na 040 321 288 ali nam pišete na info@sud.si.

21.99

Hlače za boks so izdelane iz svetlečega, mehkega in udobnega 100% poliestra-saten

20.99

Hlače za boks so izdelane iz gladkega, mehkega in svetlečega 100% poliestra-saten.

30.99

SUD hlače za mma so izdelane iz lahkega a zelo trpežnega materiala. Med nogama so hlače prešite z elastičnim blagom, hlačnici pa imata globok razporek. Vse to vam zagotavlja, da vam bo v SUD-ovih mma hlačah vedno udobno.

-18%
44.99 37.00

Hlače za MMA Boxeur Des Rues so izdelane iz lahkega a zelo trpežnega materiala. Med nogama so hlače prešite z elastičnim blagom, hlačnici pa imata globok razporek. Vse to vam zagotavlja, da vam bo v Boxeurjevih mma hlačah vedno udobno.

19.99

Majica za boks je izdelana iz kakovostnih umetnih in hitro sušečih materialov. Primerna je za treninge in tekmovanja.