Prikaz vseh 5 rezultatov

Hlače, majice in halje za boks

Pri SUD-u imamo opremo za boks v ponudbi že več, kot 19 let. V vsem tem času, smo hlače in majice za boks vrečkrat posodobili in spremenili, tudi glede na vaše želje in potrebe.

Hlače za boks, ki jih imamo trenutno v ponudbi so izdelane iz gladkega, brušenega satena, ki je 100% poliester. Tkanina je kvalitetna in daje hlačam lepo obliko in svetleč izgled. Tudi po več pranjih tkanina ne izgubi svojih kvalitet.

V ponudbi imamo dva različna modela  hlač za boks. Vsaka od različih hlač za boks pa je na voljo v 2 oz. 3 barvnih kombinacijah in 3 velikostih. Tako da imate na izbiro kar nekaj raličnih izvedb hlačk za boks

V novi sezoni 2018/19 bomo po prenovljeni strani počasi prenovili tudi ves naš asortima. Vsi klubu in trenerji lahko vso opremo za boks v prednaročilu naročite do 25.6. Za več informacij pa nas lahko pokličete na 040 321 288 ali nam pišete na info@sud.si.

Hlače, majice in halje za boks

Hlače za boks I.

20.99

Hlače za boks so izdelane iz gladkega, mehkega in svetlečega 100% poliestra-saten.

Hlače, majice in halje za boks

Hlače za boks 2

21.99

Hlače za boks so izdelane iz svetlečega, mehkega in udobnega 100% poliestra-saten

44.99

Hlače za MMA Boxeur Des Rues so izdelane iz lahkega a zelo trpežnega materiala. Med nogama so hlače prešite z elastičnim blagom, hlačnici pa imata globok razporek. Vse to vam zagotavlja, da vam bo v Boxeurjevih mma hlačah vedno udobno.

Hlače, majice in halje za boks

Majica za boks

19.99

Majica za boks je izdelana iz kakovostnih umetnih in hitro sušečih materialov. Primerna je za treninge in tekmovanja.

Hlače za MMA

Hlače za MMA

30.99

SUD hlače za mma so izdelane iz lahkega a zelo trpežnega materiala. Med nogama so hlače prešite z elastičnim blagom, hlačnici pa imata globok razporek. Vse to vam zagotavlja, da vam bo v SUD-ovih mma hlačah vedno udobno.