Karate kimone

Pri SUD-u imamo karate kimone v ponudbi že več, kot 17 let. V vsem tem času, smo večkrat prilagodili kimone posebnim željam naših večjih odjemalcev, tako, kar se tiče kroja, kot tudi sestave tkanine in njene teže.

Kimone za karate, ki jih imamo trenutno v ponudbi so izdelane iz 7,5oz tkanine, ki je kombinacija bombaža in poliestra. Tkanina je kvalitetna in daje kimonam lepo formo in dolgo življensko dobo. Tudi po več pranjih tkanina ne izgubi cvrstosti in lepega izgleda.

V ponudbi pa imamo tudi še nekaj črnih karate kimon za kempo. Le-te so izdelane iz vrhunskega 8oz posebaj bruženega 100% bombaža. Kimone za kempo so vrhunske kimone s posebnim krojem in krajšimi rokavi.

V novi sezoni 2018/19 bomo prenovili naše klasične karate kimone, tako da bodo še bolj kvalitetne, po izgledu pa bodo bolj atraktivne. Na voljo je tudi vsa ostala karate oprema za vse starostne skupine. Za več informacij pa nas lahko pokličete na 040 321 288 ali nam pišete na info@sud.si.

21.99

Karate kimono SUD, lahka a vseeno kvalitetna kimona, izdelana po tradicionalnem kroju. Snežno bele barve s priloženim pasom.

24.99

Karate kimono SUD, lahka a vseeno kvalitetna kimona, izdelana po tradicionalnem kroju. Snežno bele barve s priloženim pasom.

-27%
Brskaj po seznamu želja
54.99 39.99

Karata kimona za ryukyu kempo je izdelana iz izredno trpežnega 100% in posebaj brušenega bombaža, ki je 8oz težine.