Rokavice za trening na boksarski vreči

Rokavice za trening na boks vreči

Rokavice za trening na boks vreči so izdelane posebaj za trening brez sparing partnerja, se pravi za trening na boks vreči, boksarski hruški, fokuserjih, raznoraznih žogicah… Rokavice so nekoliko drugačne, kot klasične boksarske rokavice, saj so precej tanše. Trening v njih pa je precej lažji. Rokavice za boks so od teh rokavic tudi težje, zato boste z rokavicami za trening na boksarski vreči tudi bolj sproščeni in roke ne bodo tako trpele. Uporabljate jih lahko z ali brez povojev za roke. Večina SUD-ovih rokavic za vreče so izdelane iz zelo kvalitetnega usnja in so izredno trpežne. Med seboj se razlikujejo po obliki in tudi namenu. Za začetnike svetujemo, da si kupijo zaprte rokavice (13574), saj so le-te bolj varne (zapestja so zaradi širokega usnjenega paščka bolj varna) in vam bodo tudi boljše služile. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@sud.si, ali pa na 040 321 288.

34.99

Rokavice za trening na boks vreči so izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja in tanke vendar zelo kvalitetne pene.

Brskaj po seznamu želja
29.99

Rokavice za boksarsko vrečo so izdelane iz kakovostnega govejega usnja in tanke pene.

-14%
34.99 29.99

Rokavice za trening na boks vreči so izdelane iz najkakovostnejšega govejega usnja in tanke vendar zelo kvalitetne pene.

22.99

Rokavice za boks vrečo so izdelane iz kvalitetnega umetnega usnja in kompaktne pene v notranjosti rokavic.  


Kakovost, ki jo Slovenskemu trgu ponujamo že več, kot 20 let!