Tatami športne in otroške puzzle- 5 najpomembnejših stvari na katere moramo biti pozorni pri nakupu blazin

       1.  Materiali iz katerih so otroške igralne blazine (pa tudi druge) izdelane- vonj.

Po našem mnenju je prvo, na kar moramo biti pozorni to, iz česa so otroške igralne blazine, pa seveda tudi športne in ostale blazine izdelane. Že sama zdrava kmečka pamet nam veleva, da če so surovine slabe, strupene… tudi končni izdelek ne mora biti kaj prida za naše zdravje in zdravje naših najmlajših. Pri blazinah je navadno težko priti do konkretnih informacij o sestavi in samih testih blazin (za  vse SUD-ove blazine lahko dobite izsledke laboratorijskih testov), zato si lahko pomagamo z vonjem (če blazine čudno smrdijo… odločite se sami), tudi poreklo blazin nam lahko pomaga, ali pa reference proizvajalca…

       2.  Reference in izkušnje uporabnikov

Pri nakupu blazin nam lahko zelo pomagajo tudi zadovoljni uporabniki blazin. Zato si je dobro vzeti kakšno minuto časa, pogledati na kakšnega od forumov, ali poklicati prijatelja, ki uporablja podobne blazine. Pogledati na spletnih straneh ponudnikov pod reference, prebrati komentarje pod izdelki… Ljudje smo navadno nagnjeni k temu, da radi pohvalimo tisto kar nam je všeč. A še raje kritiziramo tisto, s čemur nismo zadovoljni, zato so izkušnje uporabnikov lahko precej kredibilna stvar pri odločanju o nakupu česarkoli.

       3.  Zakaj so blazine v prvi vrsti namenjene

Z izdelkom smo navadno zadovoljni, če nam služi vsaj tako dobro, kot smo pričakovali, zato verjetno ne bomo zadovoljni, če

kupimo za naš klub v katerem se ukvarjamo z borilnimi veščinami blazine, ki so v prvi vrsti namenjene za otroško igralno površino. Lahko si mislimo, da blazine enostavno ne bodo zdržale tistega, kar od njih pričakujemo. Po drugi strani pa za svojega malčka ne potrebujemo posebej vzdržljivih in kompaktnih blazin.

 

Ampak, ko že kupujemo blazine za svoje najmlajše, je vredno pomisliti na to, da bomo lahko otroške igralne blazine kasneje tudi uporabljali za druge namene (trening z lastno težo, jogo, raztezanje…)

       4.  Vzdrževanje blazin

Enostavnejše, kot je vzdrževanje, boljše je za vas. Večina otroških in športnih blazin ne potrebuje močnih čistil, da se jih očisti. Izjema so seveda klubi, kjer trenira in se poti veliko različnih ljudi. V tem primeru je potrebno uporabljati razkužilna sredstva, da zadostimo nekemu higienskemu minimumu.

        5. Cena blazin

Na zadnje, pa mogoče ne najmanj pomembna, pa je še cena blazin. V današnjih časih veliko stvari gledamo samo skozi ceno, ne vprašamo pa se ali mi bo to služilo in ali bom s tem zadovoljen toliko časa, kolikor si želim. Seveda si sami izberemo nek finančni domet, vendar je velikokrat pametno temu dodati še kak € več. Ne svetujemo pa pretiravanja, saj se na trgu dobi tudi zelo drage blazine, ki niso nič boljše ali bolj kvalitetne, kot blazine za katere boste odšteli razumno številko €.

Upamo, da ste v zgornjih odstavkih našli kak nasvet, ki vam bo pomagal pri izbiri blazin. Zagotovo ne boste zgrešili, če boste katero od blazin kupili na naši spletni strani.

Zelo veseli bomo tudi vaše kritike, tako pozitivne, kot negativne, vse so dobrodošle na info@sud.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

11 + 14 =