SUD-ov brezplačni on line katalog za sezono 2020/21.

SUD-ov brezplačni katalog za sezono 2020/21 v PDF obliki.

Čelada za boks z zaščitno mrežico

Koda izdelka 13632
€69.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Čelada za boks z zaščitno mrežico

Čelada za boks z zaščitno mrežico je izdelana iz kakovostnega umetnega usnja na zunanji in semiša na notranji strani. Zaščitena pa je z jekleno mrežo, ki vam omogoča popolno varnost pred neželenimi udarci v obraz.. Izredno lepo oblikovana boksarska čelada z jekleno mrežico, ki ščiti obraz je odličen pripomoček za trening vseh borilnih veščin.

Čelada vas bo zaščitila pred poškodbami in modricami na glavi in obrazu. Posebej je primerna za vse, ki si (zaradi delovnega mesta ali česa drugega) ne morate privoščiti, da bi imeli na obrazu kakšno odrgnino, modrico…

Čelada za boks z zaščitno mrežico je z notranje strani obdana s semišem. Le-ta je idealen za boksarske čelade. Saj, ko se spotite vam klasično usnje ali gladko umetno usnje ne omogoča, da je čelada fiksno na svojem mestu, ampak se vam ob udarcih premika. Pri semišu je nekoliko drugače. Ne glede na to, koliko se potite, bo čelada stala na svojem mestu. Seveda za to poskrbijo tudi trakovi na ježka, s katerimi boste prilagodili čelado vaši velikosti glave.

Karakteristike čelade za boks z zaščitno mrežico

  • Material: zelo kvalitetno umetno usnje na zunanji strani, ter semiš na notranji strani. V notranjosti pa kompaktna pena.
  • Velikost: L
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: črna
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks, mma

Ob nakupu čelade za boks z zaščitno jekleno mrežico vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naših boksarskih rokavic in fokuserja za nožne udarce.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje