Ščitniki na nart in golenico

Koda izdelka 12166
19.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Ščitniki na nart in golenico

Zelo kvalitetni ščitniki za nart in golenico so izdelani iz zelo trpežnega bombažne tkanine z elastiko in kakovostne, kompaktne pene. Kljub temu, da so ščitniki za golenico in nart izdelani iz enostavnih materialov in da spadajo v nižji cenovni rang, pa so zelo kvalitetni, trpežni in predvsem uporabni. Odlikuje jih izredna trpežnost materialov. Pena v notranjosti ščitnikov pa je tudi zelo dobra in se sčasoma tudi oblikuje po vaši nogi.

Ščitniki za nart in golenico se zaradi tega, tudi ob borbah na treningih ali tekmah zelo redko obračajo iz pravega položaja. Tako, da, ko jih uporabljate, praktično ne veste, da jih imate na nogi.

Komu so namenjeni ščitniki za nart in golenico?

Ti ščitniki za nart in golenico so primerni za vse (moške in ženske), od začetnikov, do nadaljevalcev. Priporočamo jih torej za vse, ki trenirate redno in na treningih izvajate tudi borbe. Ščitnike za golenico in nart odlikuje trpežnost in kvaliteta. Poleg tega, pa se ščitniki sčasoma oblikujejo po posameznikovi nogi in se prilegajo vsem nogam.

Uporablja se jih lahko pri treningih tajskega boksa, kickboxinga, taekwnodoja, karateja in podobnih borilnih športih, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih…

  • Material: zelo kvalitetna bombažna tkanina za elastiko in kompaktna pena
  • Velikost: M, L, XL
  • Primerne za: moške, ženske in najstnike
  • Barva: črna
  • Namen: za trening in tekmovanja v kickboxingu, tajskem boksu in taekwondoju, lahko pa jih uporabljate tudi pri treningu drugih borilnih veščin

Ob nakupu ščitnikov za golenico in nart, vam predlagamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih rokavic za boks in oblačil za borilne veščine.

Obiščite nas tudi na FB strani SUD, kjer boste najhitreje obveščeni ob naših akcijah, razprodajah in vsem ostalem.V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje