Ščitniki za golenico in nart - karate

Koda izdelka 13758
36.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Ščitniki za golenico in nart - karate

Ščitniki za golenico in nart so vrhunske kvalitete. Izdelani so iz zelo trpežnega umetnega materiala in kompaktne pene. Ščitniki karate so ščitniki, ki nudijo odlično zaščito vadečih na treningih in tekmovanjih. Odlikuje jih izredna trpežnost materialov. Pena v notranjosti ščitnikov je zelo kompaktna in ne prepušča udarcev. Ščitniki so tudi anatomsko oblikovani. Le-to v kombinaciji s dvema širokima in eno ožjo elastiko na mečni mišici, ter elastikami za prste in široko elastiko za podplat zagotavlja, da ščitniki stojijo na svojem mestu, tudi ob najbolj intenzivnih treningih.

Komu so namenjeni ščitniki za golenico in nart?

Ti ščitniki golenico in nart so primerni za vse (moške in ženske), najstnike, ter odrasle. Priporočamo jih praktično za vse, ki uživate v treningu karateja in želite to početi varno še naprej.

Ščitnike za golenico in nart odlikuje trpežnost in kvaliteta.

Namenjeni so predvsem za treninge karateja, uporabljate pa jih lahko tudi za treninge sorodnih borilnih veščin, kjer se uporabljajo nožni udarci. Material: Obloga iz kvalitetnega umetnega materiala in kompaktna pena Velikost: M, L Primerne za: moške, ženske in najstnike Barva: Rdeča in modra Namen: za zaščito med treningi in borbami v karateju, ter sorodnih borilnih veščinah Ob nakupu ščitnikov za golenico in nart, vam predlagamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih karate kimon in oblačil za borilne veščine.

Če želite biti na tekočem z

vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceB ook in YouTube profil. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje