Ščitniki za golenico in nart

Koda izdelka 13091
72.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Ščitniki za golenico in nart

Izredno kvalitetni ščitniki za golenico in nart so izdelani iz najkakovostnejšega govejega usnja, neoprena in izredno čvrste pene.


Ščitniki za nart in golenico spadajo v sam vrh ščitnikov za noge. Tako po svoji kvaliteti, kot tudi cenovno. Odlikuje jih izredna trpežnost materialov. Pena v notranjosti ščitnikov je zelo kompaktna in ne prepušča udarcev. Ščitniki za nart in golenico so tudi anatomsko oblikovani. Le-to v kombinaciji z neoprenom in elastičnimi trakovi na ježka zagotavlja, da ščitniki stojijo na svojem mestu, tudi ob najbolj intenzivnih treningih.

Komu so namenjeni ščitniki za golenico in nart?

Ti ščitniki za nart in golenico so primerni za vse (moške in ženske), pa tudi za najstnike. Priporočamo pa jih predvsem za izkušene borce, ki trenirajo vsaj 4x tedensko in si želijo imeti najkakovostnejšo opremo, ki jo je mogoče dobiti na trgu. Pa tudi za tiste, ki imate bolečo piščal in bi se radi dobro zaščitili pred premočnimi udarci nasprotnikov.

Ščitnike za golenico in nart odlikuje trpežnost in kvaliteta.

Uporablja se jih lahko pri treningih tajskega boksa, kickboxinga, taekwnodoja, mma-a, karateja in podobnih borilnih športih, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih...


  • Material: najkakovostnejše goveje usnje, neopren in izredno čvrsta pena
  • Velikost: M, L
  • Primerne za: moške, ženske in najstnike
  • Barva: črna
  • Namen: za trening in tekmovanja v kickboxingu, mma-ju, tajskem boksu in taekwondoju, lahko pa jih uporabljate tudi pri treningu drugih borilnih veščin

Ob nakupu ščitnikov za golenico in nart, vam predlagamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih rokavic za boks in oblačil za borilne veščine.

Obiščite nas tudi na FB strani SUD, kjer boste najhitreje obveščeni ob naših akcijah, razprodajah in vsem ostalem.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje