Ščitniki za golenico

Koda izdelka 13602
15.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Zelo kvalitetni ščitniki za golenico so izdelani iz zelo trpežnega bombažne tkanine z elastiko in kakovostne, kompaktne pene.

Kljub temu, da so ščitniki za golenico izdelani iz enostavnih materialov in da spadajo v nižji cenovni rang, pa so zelo kvalitetni, trpežni in predvsem uporabni. Odlikuje jih izredna trpežnost materialov. Pena v notranjosti ščitnikov pa je tudi zelo dobra in se sčasoma tudi oblikuje po vaši nogi. Ščitniki za golenico se zaradi tega, tudi ob borbah na treningih ali tekmah zelo redko obračajo iz pravega položaja. Tako, da, ko jih uporabljate, praktično ne veste, da jih imate na nogi. Komu so namenjeni ščitniki za golenico?Ti ščitniki za golenico so primerni za vse (moške in ženske), od začetnikov, do nadaljevalcev. Priporočamo jih torej za vse, ki trenirate redno in na treningih izvajate tudi borbe.

Ščitnike za golenico odlikuje trpežnost in kvaliteta. Poleg tega, pa se ščitniki sčasoma oblikujejo po posameznikovi nogi in se prilegajo vsem nogam.

Uporablja se jih lahko pri treningih tajskega boks, kickboxinga, taekwnodoja in podobnih borilnih športih, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih...

Material: zelo kvalitetna bombažna tkanina za elastiko in kompaktna pena

Velikost: M, L

Primerne za: moške, ženske in najstnike

Barva: črna

Namen: za trening in tekmovanja v kickboxingu, tajskem boksu in taekwondoju, lahko pa jih uporabljate tudi pri treningu drugih borilnih veščin

Ob nakupu ščitnikov za golenico, vam predlagamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih rokavic za boks in ščitnikov z nart.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje