Čelada za boks z zaščito ličnic

Koda izdelka 44132
79.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Čelada za boks z zaščito ličnic je izdelana iz kakovostnega naravnega usnja na zunanji in notranji strani. Na notranji strani je čelada oblečena v semiš, le ta omogoča, da je čelada med močnim potenjem bolj fiksna, kot bi bila sicer.

Izredno lepo oblikovana boksarska čelada, ki ščiti glavo in ličnice je odličen pripomoček za trening vseh borilnih veščin. Čelada vas bo zaščitila pred poškodbami in močnejšimi udarci v glavo. Prav tako pa bo zaščitila vašega sparing partnerja oz. bo ublažila pritiske na členke in zapestje ob morebitnih močnejših udarcih v območje čela.

Čelada za boks z zaščito ličnic poleg zaščite sprednjega dela glave in obraza odlično ščiti tudi ušesa. Usnje v katerega je oblečena čelada v notranjosti skriva odlično absorpcijsko peno, ki odlično absorbira udarce.Ta čelada za boks je precej lahka in zelo pregledna, torej vam ne omejuje vidnega polja. Tudi občutek “velike glave”, ki ga lahko dobite ob nošenju čelad, ki so debelejše, pri tej čeladi odpade. Tako, da bo trening z njo prijetnejši tudi iz tega vidika.


Enostavno jo je mogoče prilagoditi na različne velikosti glave. Na zadnji strani čelade je širok trak z ježkom, ki omogočajo hitro in enostavno prilagoditev. Prav tako se lahko širino čelade prilagaja z vezalko na zgornji strani čelade. Zadnji pašček na ježka, ki omogoča najboljšo pričvrstitev čelade na glavo pa je pod brado. Le-ta se lepo prilega pod brado in ne povzroča neprijetnega občutka v bradi ali vratu, kar se dogaja pri nekaterih čeladah.

Čelada za boks in njene karakteristike:

  • Material: zelo kvalitetno naravno gladko usnje na zunanji strani, ter prav tako kvalitetno a semiš usnje na notranji strani čelade.
  • Velikost: L (nastavljiva)
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: Črna
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks, mma

Ob nakupu čelade za boks vam priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo naših boksarskih rokavic in fokuserjev za boks.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje