Žoga za boks z elastikama

Koda izdelka 13598
63.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Žoga za boks

Žoga za boks z elastikama je vrhunski izdelek namenjen vsem, tako rekreativcem, kot predvsem resnim borcem v boksu, kickboxingu, tajskem boksu, savateju in ostalih udarjalnih borilnih športih.


Žogo za boks
odlikuje vrhunska kvaliteta naravnega usnja (enak material, kot pri hruški za boks) in trpežno napihljivo jedro. Žoga za boks SUD je ravno prav velika in težka, tako da je zelo hitra, a še vedno primerna tudi za rekreativce.

Pri vajah z žogo za boks boste na trenirali in izboljšali natančnost udarcev (ročnih in nožnih), njihov timing, ter eksplozivnost rok in nog. Žoga je odlična tudi za trening izmikov zgornjega dela telesa. Z njo boste lahko na trenirali tudi premikanja nog, izmikov v stran s kontra udarci in še in še. S tem preprostim trening pripomočkom boste ojačali tudi ramenski obroč.

Vaje z žogo za boks so zelo zanimive in z njimi boste razbili monotonost treningov. Saj so vaje zelo raznolike in precej drugačne, kot pri treningu na vreči ali sparingu…Žoga za boks z elastikama je primerna za treninge vseh borilnih veščin, pri katerih se uporabljajo ročni udarci in tudi nožni udarci.


Žoga za boks in njene karakteristike:
  • Material: Zelo trpežno naravno usnje in napihljivo jedro
  • Višina: 25 centimetrov
  • Obseg: 68 centimetrov
  • Barva: Črno- rumena kombinacija
  • Primeren pritisk v žogi: Žoga naj ima manj, kot 1 bar pritiska
  • Namen: Izboljšanje koordinacije rok in nog, hitrosti, natančnosti, odzivnosti, prav tako pa krepitev ramenskega obroča

V kompletu prejmete tudi dve zelo trpežni elastiki, s katerima boste žogo pritrdili na želeno mesto.

Ob nakupu žoge za boks, vam svetujemo, da si pogledate tudi našo ponudbo v Sloveniji izdelanih boksarskih vreč in pa vrhunskih rokavic za trening boksa.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje