Športne igralne podloge 1cm

1948
15.00€
Ni na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Športne igralne podloge

Športne igralne podloge so izdelane iz preverjenih in kvalitetnih materialov. Pri SUD-u že več, kot 15 let sodelujemo z istim proizvajalcem športnih in igralih podlog, v vsem tem času je bila vedno kvaliteta na prvem mestu.

Igralne podloge so primerno mehke in so idealna površina za šport in igro. Enostavno se jih da sestaviti v večjo ali manjšo igralno površino, ki se lahko prav tako uporablja za izvedbo najrazličnejših domačih treningov (vaja z lastno težo, joga, vaje z utežmi, raztezne vaje, sprostitvene vaje...). Igralno podlogo se da brez težav tudi odrezati glede na velikost prostora, ki ga imate. Blazine so izredno lahko, tako da jih brez težav tudi prenašate iz prostora v prostor.

Športne igralne blazine se sestavljajo, kot puzzle in so v velikosti kvadratnega metra in debeline 1 centimeter. Trdota blazin je 35°, kar pomeni, da so blazine kakovostne in trpežne. Ob normalni uporabi pa se tudi ne trgajo. Blazine za telovadbo, oz. igralne podloge so primerne predvsem za domačo uporabo, veliko pa se jih uporablja tudi v raznoraznih zavodih, klubih in drugih ustanovah. Vse SUD-ove 1 centimeterske podloge so na voljo v modri barvi. Več izbire pri barvah pa imamo pri 2 centimetrskih blazinah.

Vsaka igralna podloga je opremljena z zaključki za "ušesa", tako da lahko po želji sestavite igralno površino, ki bo imela ravne robove in bo tudi precej lepšega videza.

Športne igralne podloge in njihove karakteristike:

Material: kompaktna pena

Sistem sestavljanja: zloženke oz. puzzle

Dimenzije: 100x100x1 cm

Trdota blazin: 35°

Barva: modra

Še več o tem, na kaj morate biti pozorni ob nakupu športnih in igralnih blazin pa v našem članku.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Vse tatami blazine, ki jih imamo v naši ponudbi so pregledane na strupene substance v neodvisnem laboratoriju.

Shranite ta izdelek za kasneje