Športne tatami blazine 2cm

Koda izdelka 13635
30.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Športne tatami blazine SUD

Športne tatami blazine - puzzle SUD so izdelane iz kakovostnega umetnega materiala oziroma kompaktne pene. Surovine iz katerih so izdelane SUD-ove športne blazine so izredno kvalitetne in neoporečne.

Blazine so v velikosti kvadratnega metra, debeline 2 cm in so dvobarvne. Kar vam omogoča, da lahko borišče oblikujete po svojih željah in potrebah. Trdota tatami- telovadnih blazin je 50° (običajno 35°), kar pomeni, da so te tatami blazine bolj trpežne, ter omogočajo, da se na njih občasno izvedete tudi kakšen met.

Tatami blazine - puzzle so zelo prijetne tudi kot igralna površina za vas ali vašega otroka. Penasta zasnova telovadnih blazin je idealna za igro, saj so tatami blazine tople in otroka varujejo pred močnejšimi udarci ob padcih. Športne telovadne blazine so zelo lahke, tako, da prestavljanje igralne površine iz prostora v prostor ni težavno.

Športne tatami blazine in njihove karakteristike:

Material: kompaktna pena - EVA

Sistem sestavljanja: zloženke oz. puzzle

Dimenzije: 100x100x2 cm

Trdota blazin: 50°

Barva: rdeče/modra

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Spoštovane kupce obveščamo, da na tatami puzzle ne dajemo dodatnih količinskih ali kodnih popustov. Tudi če vam spletna trgovina zaračuna drugače, hvala za razumevanje.

Shranite ta izdelek za kasneje