Športne telovadne blazine 2cm

Koda izdelka 13623
26.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Športne telovadne blazine SUD

Športne telovadne blazine SUD so izdelane iz kakovostnega umetnega materiala (kompaktne pene).

Tatami- telovadne blazine so v velikosti kvadratnega metra in debeline 2 cm. Vse 2 cm športne blazine so tudi dvobarvne (modra in rdeča ali rumena in zelena). To vam omogoča, da lahko borišče ali igralno površino oblikujete po svojih željah in potrebah. Trdota blazin je 35° (običajna trdota). Tatami puzzle so opremljene tudi z zaključki za "ušesa", tako da bo površina, ki jo boste sestavili iz sudovih športnih blazin lepa in ravna, ob enem pa se vam "ušesa" tudi ne bodo trgala!

Tatami puzzle so zelo prijetne tudi kot igralna površina- igralne blazine. Penasta zasnova športnih blazin je idealna za igro. Blazine so tople in otroka varujejo pred močnejšimi udarci ob padcih. Če se igralna površina umaže, ali po njej kaj polijete, se jo brez težav očisti pod tekočo vodo, ali z vlažno krpo. Športne blazine SUD so zelo lahke, tako, da prestavljanje površine iz prostora v prostor ni težavno.

Športne telovadne blazine in njihove karakteristike:

  • Material: kompaktna pena
  • Sistem sestavljanja: zloženke oz. puzzle
  • Dimenzije: 100x100x2 cm
  • Trdota blazin: 35°
  • Barva: rdeče/modra ali zeleno/rumena

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Spoštovane kupce obveščamo, da na tatami zloženke ne dajemo dodatnih količinskih ali kodnih popustov, tudi če vam spletna trgovina zaračuna drugače, hvala za razumevanje.

Shranite ta izdelek za kasneje