Blazina za jogo

Koda izdelka 13782-1
50.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Blazina za jogo SUD je izdelana iz kakovostnih in v naravi razgradljivih materialov. Surovine iz katerih so izdelane vse SUD-ove športne blazine so izredno kvalitetne in neoporečne.

Blazina za jogo je v velikosti 170 x 60 centimertov in debeline 3 milimetrov, blazina pa je dvobarvna.

Na obeh straneh je na površini tudi različen vzorec oz. tekstura. Tako, da si lahko poleg barve, ki vam modra bolj odgovarja, lahko izberete tudi teksturo, ki je bolj primerna za različne površine.

Vse SUD-ove blazine za jogo so zasnovane tako, da so nedrsne. Torej vam ne drsijo tudi ob izvajanju najbolj zahtevnih položajev. Pogosto se dogaja, da blazine za jogo sprva ne drsijo, od daljši vadbi, ko se začne telo potiti, pa nekatere blazine začno drseti. To se vam pri naših blazinah ne bo zgodilo. Odlično držijo tudi, ko imate vlažne dlani ali podplate.

Kako skrbeti za blazino za jogo?

Podloge za jogo ne izpostavljajte temperaturam višjim od 70°C in dolgotrajnemu neposrednemu soncu. Saj se lahko, zaradi svoje sestave poškodujejo oz. deformirajo. Podlogo brez težav uporabljate tudi v naravi, vendar so joga blazine v prvi vrsti namenjene notranji uporabi.

Blazina za jogo je izdelana iz kakovostnih, naravi prijazni materialov. Tako, da je prijazna tudi do vaše kože. Enostavno jo je čisti in vzdrževati. To lahko storite z vlažno krpo ali pa kar pod tekočo vodo. Prav tako pa lahko uporabljate nežna čistila, ki jih nato dobro sperete. Zelo priporočljivo je tudi, da blazino vsake toliko časa razkužite z medicinskim alkoholom, ali temu namenjenim izdelkom.

V kompletu z joga podlogo, boste dobili tudi praktično mrežasto vrečko. V njo boste lahko enostavno pospravili blazino, si jo obesili prek ramena in odšli na trening.

Material: Kakovostni v naravi razgradljivi materiali

Dimenzije: 1700 x 600 x 3 mm

Namen uporabe: Za notranjo uporabo, lahko pa jih uporabljate tudi zunaj, vendar naj temperatura ne preseže 70°C

Barva: Rumena na eni strani in turkizna barva na drugi strani

Ob nakupu blazine za jogo vam svetujemo, da si pogledate tudi ponudbo naših kvadrov za jogo in ostale športne podloge.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje