Blazina za ravnotežje

Koda izdelka 12162
20.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Blazina za ravnotežje je zelo enostaven a nepogrešljiv pripomoček za trening ravnotežja in stabilizacije. Zelo priporočljiva je tudi po poškodbah oz. pri rehabilitaciji poškodb nog, medeničnega obroča, hrbtenice in rok.

Blazina za ravnotežje je izdelana iz kvalitetnega in zelo trpežnega PVCja. Zahtevnost vaj pri uporabi blazine se enostavno nadzoruje s tlakom v blazini. V kolikor so vam vaje, ki jih želite izvajati prezahtevne, se blazina bolj napihne, s tem se vam bo povečalo tudi ravnotežje. V kolikor pa so vam vaje prelahke, pa iz blazine enostavno spustite nekaj zraka. Z blazino se krepi predvsem mišice trebuha, hrbta (jedra), ritne in nožne mišice, ob pravilni variaciji vaj pa je tudi odlična za krepitev in stabilizacijo rok in ramenskega obroča.

Blazino za ravnotežje se zelo pogosto uporablja tudi v vrhunskem športu, kjer mora biti telo športnika vedno pripravljeno na nepredvidljive situacije. S treningom na ravnotežni blazini telo pripravimo na te nepredvidljive situacije in lovljenje ravnotežja. V vsakem športu velja, da v kolikor je telo športnika izven ravnotežja, je športnik v izgubljenem položaju.

Ravnotežna blazina ima tudi funkcijo masaže, saj je na eni strani opremljena z daljšimi, na drugi pa s krajšimi “bodicami”, ki imajo funkcijo masaže. V kolikor na njen stojite z boso nogo, ali pa na njej sedite, vam bo prijetno stimulirala mišice in pretok krvi.

Sedenje na blazini za ravnotežje pomaga pri krepitvi mišic jedra, hkrati pa vas stimulira, da sedite v pravilnem položaju. Kar vam na dolgi rok pomaga pri krepitvi mišic in posledično lahko tudi manj bolečinah v hrbtu.

Karakteristike blazine za ravnotežje:

  • Barva: vijolična
  • Obseg blazine: 34 centimetrov
  • Tlak v blazini se enostavno uravnava s količino zraka v blazini.
  • Tlačilka z iglo za polnjenje je priložena
  • Material: PVC
  • Namen: za izboljšanje ravnotežja, krepitev stabilizatorjev, za rehabilitacijo po poškodbah…

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje