Boks rokavice vojaške 10oz

Koda izdelka 12362
42.70€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boks rokavice vojaške 10oz

Boks rokavice vojaške, so rokavice, ki so v SUD-ovem prodajnem programu že več, kot 10 let. Rokavice so izdelane iz kakovostnega usnja in izredno kompaktne pene.

Rokavice odlikuje izredno trpeženost in kvaliteta. Prilagojene pa so posebaj za borbe, saj so zelo kompaktne (še vedno so to 10oz rokavice) in zaradi tega boste z njimi lažje našli luknje v nasprotnikovi obrambi. Odlikuje jih tudi atraktiven izgled in vojaško markirna barvna kombinacija.

Te boksarske rokavice so primerne za vse (moške in ženske), od začetnikov, nadaljevalcev in resnih borcev. Priporočamo jih za vse, ki si želite boksarske rokavice, ki jih boste uporabljali predvsem na tekmovanjih. Kljub temu, da so rokavice izdelane iz vrhunskega usnja pa so cenovno zelo ugodne.

Uporablja se jih lahko pri treningih boksa, kickboxinga, savateja, tajskega boksa, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih… Vojaške rokavice za boks so res vsestransko uporabne.

Vojaške boks rokavice in njihova specifikacija:

Material: najkakovostnejše goveje usnje in kompaktna pena

Teža: 10oz

Primerne za: moške in ženske

Barva: vojaško markirna kombinacija

Ob nakupu boks rokavice vojaške si poglejte še gel bandaže, rokavice za vrečo in hlače za boks.

V zavihku članki, pa si lahko preberete več tudi o tem, kako prepoznate kakovostne boks rokavice. Prebrali pa si boste lahko še veliko več o boksu, borilnih veščinah in športu, ter zdravem življenju na sploh.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru

Shranite ta izdelek za kasneje