Boksarksa vreča

Koda izdelka 81416
80.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

120 centimetrska boksarska vreča je najboljša izbira za vse tiste, ki si želite izpolniti otroške želje in si kupiti uporabno boksarsko vrečo. Prav tako pa je to idealna vreča za vse, ki iščete ventiljček za porabo odvečne energije, sproščanje nakopičenega stresa in morebitne jeze.

Karakteristike vreče

  • dimenzije: 120 x 38 centimetrov
  • polnilo: vreče so napolnjene z odrezki blaga in filca
  • teža: končna teža je okoli 40 kilogramov
  • namen uporabe: boks, kickboxing, karate, taekwondo
  • material: izredno kvalitetno in trpežno plasticifirano platno

Vse SUD-ove 120 centimetrske boksarske vreče so primerne tako za rekreativce, kot tudi tiste, ki imate željo po resnem treningu boksa in ostalih sorodnih borilnih veščin. Dolžina in širina vreče sta prilagojeni tako, da vreča kar se da dobro predstavlja velikost povprečnega človeka od pasu navzgor, hkrati pa so vreče tudi primerno težke. Tako lahko kar najbolj realno izvajate vse ročne in nožne udarce (v članku o kickboxingu so opisane vse te tehnike).

Z boksarsko vrečo nad kilograme in po boljši imunski sistem

Trening z boksarsko vrečo je neverjetno učinkovit pri porabi kalorij. Številne raziskave kažejo, da pri treningu boksa sodelujejo prav vse večje mišične skupine na telesu. Ob intenzivnem trenigu z boksarsko vrečo pa lahko pokurite več kalorij, kot v kateri koli drugi športni aktivnosti.

Prav tako pa je trening z boksarsko vrečo tudi idealna vadba za krepitev imunskega sistema, saj z udarjanjem po boksarski vreči odpravljate stres (velik dejavnik pri raznoraznih obolenjih). Povečana fizična aktivnost pa spodbudi srčnožilni sistem, poveča se potreba po kisiku, ki dokazano deluje bazično na našo kri in posledično tudi na celotno telo.

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarske vreče vam priporočamo, da si pogledate še rokavice za trening na boksarski vreči, pa klasišne boksarske rokavice, kavelj za obešanje vreče in povoje za roke.

Montaža boksarske vreče

V našem blogu si lahko preberete in tudi pogledate video o tem kako si enostavno sami zmontirate boksarsko vrečo. V kolikor pa nimate prave opreme, pa vam lahko pri tem priskočimo na pomoč tudi mi - POVEZAVA.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje