Boksarska hruška na konzolni plošči

Koda izdelka 13617
190.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarska hruška na konzolni plošči SUD je odličen pripomoček pri treningu vseh borilnih športov, pri katerih se uporablja udarce z rokami. Torej pri boksu, kickboxingu, karateju, tajskem boksu, taekwondoju, mma-ju...

Hruško za boks odlikuje vrhunska kvaliteta umetnega, ali naravnega usnja in trpežno napihljivo jedro. Hruška za boks sud je ravno prav velika, tako da je zelo hitra, a še vedno primerna tudi za rekreativce.

Konzolna plošča pa je izdelana v Sloveniji. Lesena plošča je izdelana iz vezane plošče in je dovolj močna in trdna, da ob treningu s hruško ne vibrira. Kar omogoča, da je hruška hitra in odzivna.

Jekleni vijak za hruško je poseben vijak prilagojen za boksarsko hruško. Gibljiv je v vse smeri, hkrati pa se tudi vrti, tako da ne omejuje gibanja hruške.

Pri vajah s hruško za boks si boste utrdili mišice v ramenskem obroču. Vaje so sproščujoče in zabavne, tako da so odlične za razbijanje monotonosti treningov.

Boksarska hruška na konzolni plošči je primerna za treninge vseh borilnih veščin, pri katerih se uporabljajo ročni udarci.

Tehnične podrobnosti:

  • Material pri hruški: Zelo trpežno umetno, ali naravno usnje in napihljivo jedro
  • Material pri konzolni plošči: Jekleni nosilci in vezana plošča
  • Material pri vijaku: jeklo
  • Višina hruške: 28 centimetrov
  • Obseg hruške: 50 centimetrov
  • Barva: Črno- rumena kombinacija, plošča pa je v črno - rdeči barvni kombinaciji
  • Namen: Izboljšanje koordinacije rok, hitrosti, natančnosti, odzivnosti, prav tako pa krepitev ramenskega obroča

V kompletu boste dobili vrhunsko hruško za boks, konzolno ploščo izdelano v Sloveniji in vijak za boksarsko hruško. Komplet je tudi opremljen z vijaki, ki se jih lahko uporablja pri najbolj pogostih načinih pritrjevanja platforme (betonske stene).

Kako polna mora biti hruška?

Hruško za boks ne smemo preveč napolniti, saj lahko zaradi obremenitev, ki jih hruška "prestaja" med uporabo le-ta poči, oz. popustijo šivi. Težko je reči kakšna je optimalen pritisk v hruški, vendar ta naj nebi presegal 1 bara.

Ob nakupu hruške za boks na konzolni plošči vam priporočamo, da si pogledate tudi našo ponudbo boksarskih rokavic in vreč.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje