Boksarska vreča 210cm- Debela Berta

81414
210.00€
Boksarska vreča Debela Berta je velikanka med boksarskimi vrečami, saj je visoka kar 210 in široka 59 centimetrov!
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarska vreča Debela Berta je prav posebna boksarska vreča, ki bo izstopala povsod, kjer bo visela. Vreča je namenjena predvsem za klube in društva, vendar pa jo bo marsi kdo želel imeti tudi doma.

Karakteristike boksarske vreče

dimenzije 210 x 59 centimetrov
polnilo vreča je napolnjena s kombinacijo tekstilnih odrezkov in pene
teža končna teža je okoli 140 kilogramov
namen uporabe za vse vrste borilnih športov
material izredno kvalitetno, trpežno in na ključnih mestih ojačano plasticifirano platno
način obešanja 6 ojačanih gurten z jeklenimi trikotniki za obešanje

Boksarska vreča Debela Berta je ustvarjena za trening vseh ročnih in tudi vseh nožnih udarcev (več o vseh udarcih si lahko preberete tukaj). Velikost vreče omogoča trening najmočnejših ročnih in nožnih udarcev, ob tem pa bo vreča sorazmerno precej fiksna in vam ne bo bežala.


Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarske vreče vam priporočamo, da si pogledate še rokavice za trening na boksarski vreči, klasične rokavice za boks, kavelj za obešanje vreče in povoje za roke.

Z boksarsko vrečo nad kilograme in po boljši imunski sistem

Trening z boksarsko vrečo je neverjetno učinkovit pri porabi kalorij. Številne raziskave kažejo, da pri treningu boksa sodelujejo prav vse večje mišične skupine na telesu. Ob intenzivnem trenigu z boksarsko vrečo pa lahko pokurite več kalorij, kot v kateri koli drugi športni aktivnosti.

Prav tako pa je trening z boksarsko vrečo tudi idealna vadba za krepitev imunskega sistema, saj z udarjanjem po boksarski vreči odpravljate stres (velik dejavnik pri raznoraznih obolenjih). Povečana fizična aktivnost pa spodbudi srčnožilni sistem, poveča se potreba po kisiku, ki dokazano deluje bazično na našo kri in posledično tudi na celotno telo.

Montaža boksarske vreče

V našem blogu si lahko preberete in tudi pogledate video o tem kako si enostavno sami zmontirate boksarsko vrečo. V kolikor pa nimate prave opreme, pa vam lahko pri tem priskočimo na pomoč tudi mi - POVEZAVA.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje