Boksarska vreča 150x45cm

2311343
170.00€
Boksarska vreča, Boksarske vreče, Vreče za boks, Vreča za boks
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Blagovna znamka: SUD - Silovit Udarec

Boks je eden najbolj priljubljenih rekreativnih športov v Sloveniji. Iz leta v leto ga trenira vedno več ljudi, ki še pred nekaj leti na to nebi niti pomislili. To je dobro videti tudi na povpraševanju po naših izdelkih. In med vsemi izdelki so prav boksarske vreče najbolj priljubljene.

Boksarska vreča je najbolj uporaben pripomoček s katerim lahko brez večjih težav izvedete najrazličnejše treninge, vse od kardio vadbe, do moči, eksplozivnosti, tehnike, motorike... Ob tem pa je boksarska vreča odličen ventiljček za sproščanje odvečne energije, stresa, pa tudi jeze in strahu.

Karakteristike boksarske vreče

  • dimenzije: 150 x 45 centimetrov
  • polnilo: boksarske vreče so napolnjene s penasto oblogo in odrezki blaga
  • teža: končna teža je okoli 60 kilogramov (v polnilo sta dodani 2 uteži)
  • namen uporabe: boks, kickboxing, karate, taekwondo
  • material: izredno kvalitetno in trpežno plasticifirano platno

Boksarska vreča je sicer nekaj širša, kot so klasične boksarske vreče (od cca 34 pa tja do 38 cm) in zato ima vreča tudi večji volumen, kar ji posledično dvigne tudi težo. Boksarska vreča je dolga 150 centimertov, kar omogoča, da na vreči izvajate vse nožne, ter točne tehnike z izjemo spotikanj. Torej vse ročne udarce, plus vse nožne udarce, vključno z low kicki v stegna. Na vreči pa je moč izvajati tudi treninge s palicami in podobnimi rekviziti.

Obe različici 45 centimetrov široke vreče sta polnjeni drugače, kot klasične 38 centimetrov široke vreče. Notranjost stene boksarske vreče je namreč obdana s penasto oblogo, ki da vreči gladko površino in pribljižno enako trdoto boksarske vreče po celotni dolžini. Zaradi tega, je tudi izgled vreče precej lepši in privlačnejši.

V boksarsko vrečo sta dodani 2 uteži, ki se nahajata v spodnjem delu vreče. Le-ti dajeta našim 45 cm širrokim boksarskim vrečam dodatno stabilnost, saj so vreče zaradi skoncentrirane teže v spodnjem delu, v sami sredini vreče, zaradi tega bolj stabilne in posledično tudi bolj statične med samo uporabo.

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarske vreče vam priporočamo, da si pogledate še rokavice za trening na boksarski vreči, pa klasišne boksarske rokavice, kavelj za obešanje vreče in povoje za roke.

Z boksarsko vrečo nad kilograme in po boljši imunski sistem

Trening z boksarsko vrečo je neverjetno učinkovit pri porabi kalorij. Številne raziskave kažejo, da pri treningu boksa sodelujejo prav vse večje mišične skupine na telesu. Ob intenzivnem trenigu z boksarsko vrečo pa lahko pokurite več kalorij, kot v kateri koli drugi športni aktivnosti.

Prav tako pa je trening z boksarsko vrečo tudi idealna vadba za krepitev imunskega sistema, saj z udarjanjem po boksarski vreči odpravljate stres (velik dejavnik pri raznoraznih obolenjih). Povečana fizična aktivnost pa spodbudi srčnožilni sistem, poveča se potreba po kisiku, ki dokazano deluje bazično na našo kri in posledično tudi na celotno telo.

Montaža boksarske vreče

V našem blogu si lahko preberete in tudi pogledate video o tem kako si enostavno sami zmontirate boksarsko vrečo. V kolikor pa nimate prave opreme, pa vam lahko pri tem priskočimo na pomoč tudi mi - POVEZAVA.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje