Boksarska vreča 90cm

Koda izdelka 13554
105.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Boksarska vreča je visoka pribljižno 90cm in je v celoti izdelana (vse od šivanja, sestavljanja, verig, polnjenja) v Sloveniji. Je produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo naših boksarskih vreč.

Vreča za boks je izdelana iz zelo kvalitetnih in trpežnih materialov. Zunanji material (udarna površina) je enak kot pri Pro-fighter in samostoječi vreči za boks. Jeklena veriga je za razliko od 120 in 175 centimeterskih boksarskih vreč izdelna iz 3 in ne 4ih stremen. Povezovalni trakovi, ki držijo jekleno verigo, so prav tako enaki, kot pri večjih boksarskih vrečah.

Polnjena je z obrezninami, ki so zelo dober kompromis med težo, mehkobo in obliko boks vreče. SUD-ove vreče za boks tudi ob dolgi in redni uporabi ne izgubijo svoje oblike in mehkobe! 90cm vreča je namenjena predvsem rekreativnim treningom vseh ročnih udarcev, ter kombinacijam le-teh. Boksarska vreča 90cm se uporablja pri rekreativnih treningih boksa.

Karakteristike SUD-ove 90cm boksarske vreče:

Material: Izredno trpežno plastificirano platno + jeklena veriga za obešanje

Teža: Okoli 20 kilogramov

Primerne za: moške, ženske in otroke

Barva: črno – rumena kombinacija

Namen: za rekreativno uporabo

Če ste v dvomih, katero boks vrečo izbrati, vam predlagamo, da si preberete članek na to temo.

Še več podrobnosti o SUD-ovih boksarskih vrečah si lahko pogledate na našem YouTube kanalu.

Priporočamo, da si ob nakupu boksarske vreče pogledate tudi našo ponudbo rokavic za trening na boksarski vreči.

BOKSARSKA VREČA 90cm IMA DVE LETI GARANCIJE NA KAKOVOST!

Boksarsko vrečo SUD 90cm in tudi vse ostalo SUD-ove boksarske vreče lahko vidite na sedežu našega podjetja. Tu jih lahko tudi preizkusite. V kolikor imate še kakšno vprašanje nam pišite, ali pa nas kontaktirajte po telefonu.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje