Boksarska vreča za aperkate

Koda izdelka 10122
179.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarska vreča za aprekate je izdelana iz zelo kvalitetnega in debelega govejega usnja. Opremljena je z verigo za obešanje. Tako da vrečo, samo obesite in že je pripravljena za uporabo.

Polnjena je s koruznimi zrni, ki so idealno polnilo za ta tip boksarskih vreč. Polnilo vreči dalje primerno težo, kompaktnost in obliko. SUD-ove vreče za boks tudi ob dolgi in redni uporabi ne izgubijo svoje oblike in mehkobe!

Hruškasta boksarska vreča je namenjena predvsem resnim treningom boksa. Specifično za treninge aprekatov, pa seveda tudi direktov in krošejev, ter njihovim kombinacijam. Uporabljajo jo lahko tudi rekreativci za trening vseh ročnih udarcev ter njihove kombinacije. Hruškasta boksarska vreča se uporablja izključno pri treningih ročne tehnike, predvsem njihove natančnosti in hitrosti.

Obseg boks vreče na najširšem delu je 117cm, višina vreče je 90cm.

Priporočamo, da si ob nakupu boksarske vreče pogledate tudi našo ponudbo rokavic za trening na boks vreči.

BOKSARSKA VREČA IMA DVE LETI GARANCIJE NA KAKOVOST!

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

Samo stoječo boksarsko vrečo SUD in tudi vse ostalo SUD-ove boksarske vreče lahko vidite na sedežu našega podjetja. Tu jih lahko tudi preizkusite. V kolikor imate še kakšno vprašanje nam pišite, ali pa nas kontaktirajte po telefonu.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje