Boksarske rokavice 10oz

13070-2
73.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarske rokavice 10oz

Boks rokavice, ki jih gledate so SUD-ove najboljše rokavice za tekmovanja v tajskem boksu, kickboxingu in savateju. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in posebne vrhunske pene.Boksarske rokavice odlikuje izredno trpežnost in kvaliteta.

Prilagojene pa so posebej za borbe, saj so nekoliko manjše (še vedno so to 10oz rokavice), kot nap. naše 10oz “AIBA” boks rokavice. Zaradi tega boste z njimi lažje našli luknje v nasprotnikovi obrambi. Odlikuje jih tudi atraktiven videz in vrhunska izdelava.

Rokavice za boks se na roko pritrdijo s širokim zapestnim trakom z ježkom. Le-ta omogoča da bodo te stale na svojem mestu tudi ob najintenzivnejših treningih in tekmah.

Komu so namenjene boks rokavice 10oz?

Te boks rokavice so primerne za vse (moške in ženske), od začetnikov, nadaljevalcev in resnih borcev. Priporočamo jih za vse, ki si želite boksarske rokavice najvišjega kakovostnega ranga. Kljub temu pa je cena rokavic še vedno zelo zmerna.

Uporablja se jih lahko pri treningih boksa, kickboxinga, savateja, tajskega boksa, z njimi lahko trenirate z boksarsko vrečo, udarjate po fokuserjih…

  • Material: najkakovostnejše goveje usnje in kompaktna pena
  • Teža: 10oz
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: rumeno- črna in roza- črna kombinacija

Kratek predstavitveni video naših 10oz boks rokavic

Ob nakupu boksarskih rokavic vam predlagamo, da si ogledate tudi našo ponudbo hlač za tajski boks in usnjene hruškaste vreče. Preberete pa si lahko tudi članka o boksu in opremi za boks, ki jo potrebujemo, ter 5-ih najpogostejših napakah pri treningu boksa.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje