Boksarske rokavice 14oz

81424
86.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarske rokavice 14oz

Vrhunske boksarske rokavice, ki so zaradi svoje oblazinjenosti in velikosti namenjene predvsem za borbe na treningih.

Izdelane so iz najbolj kvalitetnega naravnega govejega usnja. V notranjosti rokavic je posebna močno absorbcijska pena, ki še dodatno varuje vašega nasprotnika pred posledicami morebitnih premočnih udarcev. Hkrati pa rokavice varujejo tudi vas, saj so večje, od klasičnih 10oz in 12oz boksarskih rokavic in zaradi tega se boste lahko veliko bolje pokrivali in zaščitili svoje telo in glavo.

Boksarske rokavice 14oz so nepogrešljiv pripomoček pri treningih vrhunskih borcev, ali pa tistih, ki želite bolj varen trening in predvsem borbe na treningih.

Namenjene so tako za ženske, kot moške. Kljub temu, da so rokavice precej velike, pa se bodo zelo lepo prilegale tudi tistim z manjšimi rokami.

14oz rokavice za boks se na roko pričvrstijo s širokim usnjenim zapestnim trakom z ježkom. Le-ta vam zagotavlja, da bodo rokavice za boks ostale na svojem mestu tudi ob najnapornejših treningih.

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarskih rokavic vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo povojev za roke, naših novih 45 centimetrov širokih boksarskih vreč, ščitnikov za zobe in boksarskih hlačk.

Če želite najboljše potem so te boksarske rokavice, kot nalašč za vas.

  • Material: najkakovostnejše goveje usnje in močno absorbcijska pena
  • Teža: 14oz
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: črna / bela barvna kombinacija
  • Namen: Sparing boksa, kickboxinga, tajskega boksa

Ob nakupu 14oz rokavic za boks, vam svetujemo, da si preberete še naša članka o boksu in opremi za boks, ter tem, kako izberemo pravo boksarsko vrečo.

Če pa želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, pa všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje