Boksarske rokavice 16oz

13638-1
86.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Sparing boksarske rokavice 16oz

Vrhunske boksarske rokavice, ki so zaradi svoje oblazinjenosti in velikosti namenjene predvsem za borbe na treningih.

Izdelane so iz najbolj kvalitetnega naravnega govejega usnja. V notranjosti rokavic je posebna močno absorbcijska pena, ki še dodatno varuje vašega nasprotnika pred posledicami morebitnih premočnih udarcev. Hkrati pa rokavice varujejo tudi vas, saj so precej večje, od klasičnih 10oz rokavic in se boste zaradi tega veliko bolje pokrivali in zaščitili svoje telo in glavo.

Boksarske rokavice 16oz za trening so nepogrešljiv pripomoček pri treningih vrhunskih borcev, ali pa tistih, ki želite bolj varen trening.

Namenjene so tako za ženske, kot moške. Kljub temu, da so rokavice precej velike, pa se bodo zelo lepo prilegale tudi tistim z manjšimi rokami.

16oz rokavice za boks se na roko pričvrstijo s širokim usnjenim zapestnim trakom z ježkom. Le-ta vam zagotavlja, da bodo ostale na svojem mestu tudi ob najnapornejših treningih.

Če želite najboljše potem so te boksarske rokavice 16oz, kot nalašč za vas.

Material: najkakovostnejše goveje usnje

Teža: 16oz

Primerne za: moške in ženske

Barva: beno / rdeče / črna barvna kombinacija

Namen: Sparing boksa, kickboxinga, tajskega boksa

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarskih rokavic vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo povojev za roke, naših novih 45 centimetrov širokih boksarskih vreč, ščitnikov za zobe in boksarskih hlačk.

Svetujemo vam tudi, da si preberete še naša članka o boksu in opremi za boks, ter tem, kako izberemo pravo boksarsko vrečo.

Če pa želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, pa všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje