Boksarske rokavice "AIBA" 10oz

13612
82.00€
Boksarske Rokavice, Rokavice za boks, Sparing rokavice 10oz
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Boksarske rokavice “AIBA”, ki jih trenutno gledate so najboljše rokavice za trening boksa in kickboxinga v naši ponudbi. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in zelo kakovostne pene v notranjosti rokavic.Boks rokavice “AIBA” so praktično identične rokavicam, ki se uporabljajo na uradnih tekmovanjih svetovne amaterske boksarske organizacije.

Zato so še posebej primerne za vse, ki želite opravljati treninge z enakimi rokavicami, kot jih uporabljate na tekmovanjih.

Rokavice za boks se na roko pritrdijo s širokim zapestnim trakom z ježkom. Le-ta omogoča da bodo te stale na svojem mestu tudi ob najintenzivnejših treningih na boksarski vreči ali fokuserjih, ter seveda sparingih.

Komu so namenjene Boksarske rokavice “AIBA”?

AIBA” rokavice za boks so namenjene vsem vrstam borcev in bork. Od začetnikov, pa vse do prekaljenih borcev. Največ pa se jih uporablja pri nadaljevalnih treningih boksa. Lahko pa jih uporabljate tudi za treninge in tekmovanja v kickboxingu, tajskem boksu, savateju ali pa, kot rokavice za trening na boksarski vreči in fokusih za boks.Rokavice za boks odlikuje izredno trpežnost in kvaliteta.

Posebej so zanimive za tiste, ki tekmujete v amaterskem boksu, saj so praktično identične rokavicam, ki jih uporabljate na tekmovanjih. Odlikuje jih tudi atraktiven videz.

Na voljo so v modri in rdeči barvi.

  • Material: najkakovostnejše goveje usnje in kompaktna pena
  • Teža: 10oz
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: modra ali rdeča
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks

Preberete še naša članka o tem kako prepoznamo kvalitetne boksarske rokavice in kakšno opremo potrebujete za treining boksa.

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarskih rokavic vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo povojev za roke, naših novih 45 centietrov širokih boksarskih vreč, ščitnikov za zobe in boksarskih hlačk.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje