Boksarske rokavice "AIBA" 12oz

13644
82.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarske rokavice 12oz "AIBA"

Boksarske rokavice 12oz “AIBA”, so najboljše rokavice za trening boksa in kickboxinga v naši ponudbi. Izdelane so iz najkakovostnejšega govejega usnja (cow high) in zelo kakovostne pene v notranjosti rokavic. Vsemu temu je dodana še odlična in izredno trpežna notranja obloga, ter vrhunska oblika rokavic.

Boksarske rokavice 12oz “AIBA” so praktično identične rokavicam, ki se uporabljajo na uradnih tekmovanjih svetovne amaterske boksarske organizacije AIBA. Zato so še posebej primerne za vse, ki želite opravljati treninge z enakimi rokavicami, kot jih uporabljate na tekmovanjih. Ob enem pa so nekoliko težje in pena v rokavicah je malenkost gostejša in bolje absorbira udarce.

Torej so 12oz rokavice za boks nekoliko bolj prijazne do nasprotnika na treningih. Hkrati, pa ker so rokavice malenkost težje, obremenjujete svoje mišice in izboljšujete hitrost in moč udarcev.

Rokavice za boks se na roko pritrdijo s širokim zapestnim trakom z vrhunskim ježkom. Le-ta omogoča da bodo te stale na svojem mestu tudi ob najintenzivnejših treningih na boksarski vreči, fokuserjih ali med sparingi.

Komu so namenjene 12oz Boksarske rokavice?

AIBA” boksarske rokavice 12oz so namenjene vsem vrstam borcev in bork. Od začetnikov, pa vse do prekaljenih borcev. Največ pa se jih uporablja pri nadaljevalnih treningih boksa in tekmovalcih. Lahko pa jih uporabljate tudi za treninge in tekmovanja v kickboxingu, tajskem boksu, savateju ali pa, kot rokavice za trening na boksarski vreči in fokusih za boks. Na kratko, rokavice so izredno kvalitetne in vsestranko uporabne.

Rokavice za boks odlikuje izredno trpežnost in vrhunska izdelava. Ob tem, pa je verjetno največja prednost teh rokavic za boks ta, da je občutek roke v rokavici res odličen. Rokavice odlično “primejo” roko in občutek roke v rokavici je odličen. Odlikuje jih tudi atraktiven videz.

Na voljo so v modri in rdeči barvi.

  • Material: najkakovostnejše goveje usnje , odlična absorpcijska pena, ter kakovostna notranja podloga
  • Teža: 12oz
  • Primerne za: moške in ženske
  • Barva: modra ali rdeča
  • Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks

V enem od naših člankov smo podrobno opisali, kako izbrati prave rokavice zase in kako prepoznati kvalitetne rokavice za boks. Članek si lahko preberete na povezavi.

Kratek predstavitveni video SUD-ovih "AIBA" boksarskih rokavic

Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarskih rokavic vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo povojev za roke, vrhunskih boksarskih vreč, ščitnikov za zobe in boksarskih hlačk.

Ob nakupu SUD-ovih “AIBA” 12oz boksarskih rokavic vam svetujemo, da si preberete še naša članka o tem
zakaj je individualni trenin boksa vedno bolj priljubljen in kakšno opremo potrebujete za treining boksa.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje