Boksarske vreče SUD 175cm Pro-fighter

13551
225.00€
Boksarska Vreča, Boksarske Vreče, Vreča za Boks, Vreče za Boks
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Blagovna znamka: SUD

Boksarske vreče Pro-Fighter so vreče, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne uporabnike. Neglede na to, ali ste samo rekreativec, ki si želi izpolniti otroške sanje in si kupiti boksarsko vrečo, ali pa ste resen tekmovalec, ki potrebuje vrhunski trening pripomoček, je to boksarska vreča, ki je primerna za vas.

Karakteristike Pro-Fighter boksarske vreče

dimenzije 175 x 38 centimetrov
polnilo vreče so napolnjene z odrezki blaga in filca
teža končna teža je okoli 65 kilogramov
namen uporabe boks, kickboxing, karate, taekwondo, tajski boks, mma
material izredno kvalitetno in trpežno plasticifirano platno

Pro-Fighter boksarske vreče so ustvarjene za trening vseh ročnih in tudi vseh nožnih udarcev (več o vseh udarcih si lahko preberete tukaj). Dolžina in širina vreče sta prilagojeni tako, da vreča kar se da dobro predstavlja velikost povprečnega človeka od nog pa do glave, hkrati pa so vreče tudi primerno težke.


Z boksarsko vrečo nad kilograme in po boljši imunski sistem

Trening z boksarsko vrečo je neverjetno učinkovit pri porabi kalorij. Številne raziskave kažejo, da pri treningu boksa sodelujejo prav vse večje mišične skupine na telesu. Ob intenzivnem trenigu z boksarsko vrečo pa lahko pokurite več kalorih, kot v kateri koli drugi športni aktivnosti.

Prav tako pa je trening z boksarsko vrečo tudi idealna vadba za krepitev imunskega sistema, saj z udarjanjem po boksarski vreči odpravljate stres (velik dejavnik pri raznoraznih obolenjih). Povečana fizična aktivnost pa spodbudi srčnožilni sistem, poveča se potreba po kisiku, ki dokazano deluje bazično na našo kri in posledično tudi na celotno telo.

V spodnjem videu si lahko pogledate tudi nekaj odličnih idej za malo drugačen trening s Pro-Fighter boksarsko vrečo.


Komplementarni izdelki

Ob nakupu boksarske vreče vam priporočamo, da si pogledate še rokavice za trening na boksarski vreči, pa klasišne boksarske rokavice, kavelj za obešanje vreče in povoje za roke.

Montaža boksarske vreče

V našem blogu si lahko preberete in tudi pogledate video o tem kako si enostavno sami zmontirate boksarsko vrečo. V kolikor pa nimate prave opreme, pa vam lahko pri tem priskočimo na pomoč tudi mi - POVEZAVA.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje