SUD-ov brezplačni on line katalog za sezono 2020/21.

SUD-ov brezplačni katalog za sezono 2020/21 v PDF obliki.

Boksarske vreče SUD 175cm Pro-fighter

Koda izdelka 13551
€139.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Boksarske vreče SUD Pro-Fighter

Boksarske vreče SUD Pro-Fighter so v celoti izdelane (vse od šivanja, sestavljanja, verig) v Sloveniji. So produkt našega znanja in izkušenj naših strank v več, kot 20ih letih, od kar se ukvarjamo s proizvodnjo naših boksarskih vreč.

SUD-ove boks vreče Pro-Fighter uporabljajo v številnih boksarskih, kickboksarskih klubih, klubih tajskega boksa po vsej Sloveniji. Vrsto let jih uporabljata tudi slovenska policija in vojska.

Vreče za boks Pro-Fighter so visoke 175cm in so izdelane iz zelo kvalitetnih materialov. Zunanji material (udarna površina) je enak kot pri samostoječi boksarski vreči SUD.

Polnjene so z obrezninami, ki so zelo dober kompromis med težo, mehkobo in obliko boks vreč. SUD-ove vreče za boks tudi ob dolgi in redni porabi ne izgubijo svoje oblike in mehkobe!

Komu so namenjene vreče za boks Pro-Fighter?

Boksarske vreče SUD Pro-Fighter so namenjene profesionalnim in rekreativnim treningom vseh ročnih in nožnih udarcev, ter kombinacijam le-teh. Boks vreče 175cm se uporablja pri treningih savateja, karateja, taekwondoja, kickboxinga, boksa,…

Priporočamo, da si ob nakupu boksarske vreče pogledate tudi naše rokavice za trening na boksarski vreči. V kolikor sami nimate možnosti za montažo boksarske vreče, vam jo zmontiramo mi.

Material: Izredno trpežno plastificirano platno + jeklena veriga za obešanje

Teža: Okoli 65 kilogramov

Primerne za: moške in ženske

Barva: črno - rumena kombinacija

Namen: boks, kickboxing, savate, tajski boks, karate...

Boksarske vreče SUD Pro-Fighter imajo 2 leti garancije na kvaliteto!

Samo stoječo boksarsko vrečo SUD in tudi vse ostalo SUD-ove boksarske vreče lahko vidite na sedežu našega podjetja. Pri nas jih lahko tudi preizkusite, občutite razliko med polnili in velikostmi vreč za boks.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje