Fokuserji za boks SUD

13771
75.00€
Ni na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Fokuserji za boks SUD

Fokuserji za boks SUD so izdelani iz čvrste pene, ki odlično absorbira udarce, obdani pa so z izredno kakovostnim usnjem. SUD-ovi fokuserji so verjetno najboljši fokuserji, kar ste jih kdajkoli preizkusili.

Fokuserji so izdelani po najnovejših boksarskih smernicah. Poleg tega, da so izdelani iz vrhunskih materialov, fokuserje odlikuje še njihova uporabnost. So sorazmerno majhni in so vbočeni. To vam omogoča, da bo trening z njimi bolj udoben za trenerja. Vadeči pa bo moral biti izredno natančen pri izvedbi udarcev, saj so fokuserji majhni. Dlan v fokuserju zelo lepo "stoji" in fokuserji vam ne bodo lezli dol ali se vam kako drugače premikali.

Zaradi tega, ker so fokuserji majhni in lahki, bodo manj obremenjene tudi trenerjeve roke. Hkrati pa boste z njimi tudi hitrejši in bolj agilni.

Fokuserji za boks SUD so nepogrešljivi trening pripomoček praktično pri vseh udarjalnih borilnih športih. Namenjeni so predvsem za trening boksa, seveda pa jih uporabljajo tudi borci iz drugih borilnih športov. Odlični so za treninge vseh vrst ročnih udarcev, še najbolj pa za kombinacije le teh.

Karakteristike fokuserjev za boks:

  • Material: najkakovostnejše goveje usnje in kompaktna pena
  • Teža: dobrih 200g vsak fokuser
  • Velikost: 26 centimetrov višina, 21 centimetrov širina
  • Barva: rumeno - črna kombinacija
  • Namen: trening ročne tehnike - boks

Vsi SUD-ovi fokuserji za boks se prodajajo v paru.

Ob nakupu fokuserjev za boks SUD vam predlagamo, da si pogledate tudi ponudbo naših rokavic za trening na boksarski vreči in fokuserjih, ter trenerjevega ščitnika.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Predstavitveni video za SUD-ove fokuserje za boks:

Vabimo vas tudi, da si pogledate našo FB stran in Youtube kanal, kjer boste našli zanimive vsebine.

Shranite ta izdelek za kasneje