Fokuserji za boks XS

13599
68.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Fokuserji za boks XS

Fokuserji za boks XS so izdelani iz čvrste pene, ki odlično absorbira udarce, obdani pa so z izredno kakovostnim usnjem. Boks fokuserji XS so verjetno najboljši fokuserji za boks, ki ste jih kdajkoli preizkusili.

Fokuserji so izdelani po najnovejših boksarskih smernicah. Poleg tega, da so izdelani iz vrhunskih materialov, fokuserje odlikuje še njihova uporabnost. So izredno majhni, malo večji od dlani in so vbočeni. To vam omogoča, da bo trening z njimi bolj udoben za trenerja. Vadeči pa bo moral biti izredno natančen, saj so fokuserji majhni. Dlan v fokuserji zelo lepo "stoji" in fokuserji vam ne bodo lezli dol ali se vam kako drugače premikali.

Zaradi tega, ker so fokuserji izredno majhni in lahki, bodo manj obremenjene tudi trenerjeve roke. Hkrati pa boste z njimi tudi hitrejši in bolj agilni.

Fokuserji za boks SUD XS so nepogrešljivi trening pripomoček praktično pri vseh udarjalnih borilnih športih. Namenjeni so predvsem za trening boksa, seveda pa jih uporabljajo tudi borci iz drugih borilnih športov. Odlični so za treninge vseh vrst ročnih udarcev, še najbolj pa za kombinacije le teh.

Karakteristike fokuserjev za boks:

Material: najkakovostnejše goveje usnje in kompaktna pena

Teža: dobrih 150g vsak fokuser

Velikost: 17 centimetrov višina in 15 centimetrov širina

Barva: rumeno - črna kombinacija

Namen: trening ročne tehnike - boks

Vsi SUD-ovi fokuserji za boks se prodajajo v paru.

Ob nakupu fokuserjev za boks vam predlagamo, da si pogledate tudi ponudbo naših rokavic za trening na boksarski vreči in fokuserjih, ter trenerjevega ščitnika.

Vabimo vas tudi, da si pogledate našo FB stran in Youtube kanal, kjer boste našli zanimive vsebine.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje