Gel blazinice za zaščito členkov

Koda izdelka 10010
8.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Gel blazinice za zaščito členkov so na našem trgu sorazmerno nov izdelek. Izdelani so iz kompaktne blazinice iz gela, ter elastičnega bombaža.

Blazinice si nataknete na členke, nato pa si roko povijete s 5m bandažami, tako da blazinico fiksirate. Hkrati pa si z bandažami povijete in zavarujete tudi zapestje.

Bel blazinice ščitijo členke pred močnimi udarci v zelo trde boksarske vreče ali pa v nap. čelo nasprotnika. Blazinice so zelo priporočljive za vse, ki imate težave z bolečinami v členkih, pa tudi za tiste, ki imate rokavice s slabo peno, ki ne absorbira udarcev dovolj dobro. Tako boste zaščitili tudi svojega sparing partnerja.

V spodnjem videu si lahko pogledate, kako se gel glazinice namestijo na členke.


Ob nakupu gel blazinic za zaščito členkov vam priporočamo, da si ogledate tudi 5m povoje za roke in pa vrhunske 16oz trening rokavice.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook stran in YouTube kanal.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje