Hitra kolebnica z dvema ležajema

Koda izdelka 13053
18.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Hitra kolebnica z dvema ležajema

Hitra kolebnica je nepogrešljiv vadbeni pripomoček pri vseh športnikih, ki se ukvarjajo z borilnimi veščinami. Vse bolj pa se hitre kolebnice širijo tudi v ostale športne panoge (več na to temo smo strnili v zanimiv članek).

Hitra kolebnica z dvema ležajema ima dva povsem ločena ležaja, ki omogočata vrtenje vrvice v vse smeri, tako da s tako kolebnico brez težav izvajate najzahtevnejše vaje s kolebnico, brez da bi se vam vrvica zapletala. Vse hitre kolebnice z dvema ležajema imajo vrhunske kovinske ročke z dobrim oprijemom. Le-te pa so dolge 15-16cm. Maksimalna dolžina vrvice je 300cm, na povsem enostaven način pa je dolžino poljubno prilagodi.

Hitra kolebnica je primerna za vse, ki želite izboljšati koordinacijo telesa. Predvsem povezave med zgornjim in spodnjim delom telesa. Kolebnice so odličen in enostaven pripomoček. Le-ta vam skozi izvajanje vaj in poskokov pomaga pri hitrosti nog, mehkobi gibov in odzivnosti celega telesa. Zato se kolebnice priporoča tudi v športih, kot so košarka, nogomet, odbojka, rokomet, hokej...

Hitra kolebnica in njene karakteristike:

  • dva ločena mehanizma, ki omogočata, da se vrvica vrti v vse smeri
  • vrhunski kovinski ročaji dolgi cca 16cm
  • izredno hitra plasticifirana jeklena vrvica
  • enostavno prilagajanje dolžine vrvice
  • največja dolžina vrvice je 300cm (več kot dovolj za 200 cm visokega človeka)

Ob nakupu hitre kolebnice, vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih medicink z ročaji, ter v Sloveniji izdelanih boksarskih vreč.

Na POVEZAVI si lahko pogledate nekaj osnovnih vaj s kolebnico, ki vam bodo pomagale pri razbitju monotonosti poskakovanja prek vrvice. Hkrati pa vam bodo te vaje pomagale tudi pri napredku koordinacije nog in njihovi hitrosti.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje