Hlače za MMA Boxeur Des Rues

Koda izdelka 14380
54.89€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Hlače za MMA Boxeur Des Rues

Hlače za MMA Boxeur Des Rues so izdelane iz izredno lahkega a tudi močnega umetnega materiala.

Hlače za MMA Boxeur Des Rues so zelo udobne in omogočajo nemoteno gibanje. Zaradi kroja in velikih razporkov na hlačnicah so primerne tudi za vse tiste borce/ borke, ki imate močnejša stegna. Hkrati pa vam okogočajo nemoteno gibanje, tako v parterni borbi, kot v stoječem položaju. Hlače imajo med nogami všit tudi elastično tkanino, ki še dodatko poskrbi za uporabnost hlač za mma. Pas se zapenja na ješka in le-ta v kombinaciji z vrvico zagotavlja, da bodo hlače ostale na svojem mestu, tudi od najbolj divjih treningih in tekmah. Prav tako pa so hlače zelo lahke in predvsem niso vroče. Tako da se boste v njih počutili zelo udobno!

Hlače za MMA Boxeur Des Rues priporočamo za vse uporabnike od najmlajših, do najstarejših, seveda tako za moške, kot tudi za nežnejši spol. Uporabljate jih lahko tudi pri sorodnih športih, kot so tajski boks, boks ali kickboxing.

Material: 100% poliester

Velikost: L

Primerne za: moške in ženske

Barva: zeleno, črno, bela kombinacija

Kako izbrai pravo velikost boksarskih hlač?

Če ste visoki med cca 165 in 175 centimetrov in imate normalno športno postavo (180cm in cca 70kg), potem vam svetujemo, da izberete velikost M. V kolikor ste visoki med 175 in 190 centimetri in ste mormalne športne postave, potem vam priporočamo velikost L, Za vse večje pa XL. Če pa imate močne noge, ali pa te precej težji, potem vsam svetujemo, da vzamete eno številko večje hlače, kot bi jih sicer.

Ob nakupu hlač za mma, vam priporočamo,da si pogledate tudi našo ponudbo odličnih rokavic za MMA in ščitnikov za gležnje.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje