Hlače za MMA

Koda izdelka 13104
33.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Hlače za MMA

Hlače za MMA so izdelane iz izredno lahkega a tudi močnega umetnega materiala.

Hlače za MMA so zelo udobne in omogočajo nemoteno gibanje. Zaradi kroja in velikih razporkov na hlačnicah so primerne tudi za vse tiste borce/ borke, ki imate močnejša stegna. Hkrati pa vam omogočajo nemoteno gibanje, tako v parterni borbi, kot v stoječem položaju. Hlače imajo med nogami všito tudi elastično tkanino, ki še dodatno poskrbi za uporabnost hlač za mma. Pas se zapenja na ježka in le-ta v kombinaciji z vrvico zagotavlja, da bodo hlače ostale na svojem mestu, tudi od najbolj divjih treningih in tekmah. Prav tako pa so hlače zelo lahke in predvsem niso vroče. Tako da se boste v njih počutili zelo udobno!

Hlače za MMA priporočamo za vse uporabnike od najmlajših, do najstarejših, seveda tako za moške, kot tudi za nežnejši spol. Uporabljate jih lahko tudi pri sorodnih športih, kot so tajski boks, boks ali kickboxing.

  • Material: 100% poliester
  • Velikost: m, l, xl
  • Primerne za: moške in ženske, najstnike in odrasle
  • Barva: Vojaško rjava ali vojaško siva kombinacija

Kako izbrati pravo velikost hlač za MMA?

S pomočjo spodnje tabele lahko približno določite katera velikost hlač ustreza vam. Velikost hlač, glede na višino je relevantna, če imate "normalno" postavo (180cm in cca 70-75kg). V kolikor imate več oz. manj kilogramov, močnejša ali ožja stegna... se na podlagi tega odločite za večje oz. manjše hlače.

140-160

160-180

180-195

195+

S

M

L

XL

Ob nakupu hlač za mma, vam priporočamo,da si pogledate tudi našo ponudbo odličnih rokavic za MMA in boksarskih vreč.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje