Hruška za boks

Koda izdelka 13588
44.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Hruška za boks

Hruška za boks, ki jo pravkar gledate je vrhunski izdelek namenjen vsem, tako rekreativcem, kot predvsem resnim borcem v boksu, kickboxingu, tajskem boksu, savateju...

Hruško odlikuje vrhunska kvaliteta naravnega govejega usnja in trpežno napihljivo jedro. Ta boksarska hruška je zaradi kvalitete izdelave in mehkega usnja, ki obdaja napihljivo jedro zelo hitra in odzivna. Hruška je tudi ravno pravšnje velikosti, tako da je primerna tako za rekreativce, kot prekaljene borce.

Pri vajah s hruško za boks si boste utrdili mišice v ramenskem obroču. Ob pravilnem treningu s hruško boste močno izboljšali tudi odzivnost oz. reflekse, točnost in pa natančnost udarcev. Vaje s hruško so sproščujoče in zabavne, tako da so odlične za razbijanje monotonosti treningov.

Hruška za boks je namenjena in priporočljiva pri treningih vseh borilnih veščin, pri katerih se uporabljajo ročni udarci.

Karakteristike boksarske hruške:

Material: Vrhunsko goveje usnje in napihljivo jedro

Višina: 26 centimetrov

Obseg: 52 centimetrov

Barva: Črno- rumena kombinacija

Namen: Izboljšanje koordinacije rok, hitrosti, natančnosti, odzivnosti, prav tako pa krepitev ramenskega obroča

Kako polna mora biti hruška?

Hruško za boks ne smemo preveč napolniti, saj lahko zaradi obremenitev, ki jih hruška "prestaja" med uporabo le-ta poči, oz. popustijo šivi. Težko je reči kakšna je optimalen pritisk v hruški, vendar ta naj nebi presegal 1 bara.

Priporočamo, da si ob nakupu boksarske hruške pogledate tudi našo ponudbo platforme z boksarsko hruško.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje