Kavelj za obešanje boksarske vreče

13756
11.00€
Ni na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Kavelj za obešanje boksarske vreče

Ta kavelj za obešanje boksarske vreče je najbolj enostaven, hiter in tudi verjetno najcenejši način za obešanje boksarske vreče doma ali v klubu. Kavelj je dovolj močan in se ga zelo enostavno namesti. Vse kar potrebujete je sveder velikosti 14 in plastični vložek, ki pa ga tudi dobite ob nakupu kavlja v naši spletni trgovini. Luknjo zvrtate v njo potisnete vložek in zavijačite kavelj do primerne globine. Obesite boksarsko vrečo in to je to.

Lahko stropni nosilec za boksarsko vrečo privijem tudi v les?

V kolikor nameravate vrečo obesiti na lesen tram je naloga še lažja. Enostavno samo zvrtate luknjo s svedrom 8 ali 10, zavijačite stropni nosilec za boksarsko vrečo v tram in vrečo že lahko obesite.

Ta stropni nosilec za boksarsko vrečo je idealen tudi za obešanje in trening s suspenzijskimi oz. trening trakovi. Lahko pa ga uporabite tudi za druge stvari, ki visijo iz stropa.

Ob nakupu kavlja za obešanje boks vreče vam svetujemo, da si ogledate tudi našo ponudbo vrhunskih boksarskih vreč in rokavic za trening na boksarskih vrečah.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje