Kolebnica I

13579
19.00€
Ni na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Kolebnica I

Kolebnica I je izdelana iz lepo oblikovanih lesenih ročk in jeklene vrvice, ki je oblečena v plastiko.

Kolebnica I je obvezen del opreme športnika, ki se ukvarja z borilnimi veščinami. Saj se s pomočjo kolebnice lahko odlično ogrejete, še boljše pa je, ker vam kolebnica pomaga pri koordinaciji. Odlična je za vse, ki želite izboljšati hitrost in odzivnost nog, povezanost med zgornjim in spodnjim delom telesa. Ob rednem treningu in pravilnih vajah pomaga pri izboljšanju motoričnih sposobnosti vadečega, kar seveda pride prav pri vseh vrstah športov. Tako pri igrah z žogo (košarka, nogomet, rokomet, odbojka), kot tudi individualnih športih (boks, tenis, badminton, ples…)

Kolebnica I je izdelana iz zelo preprostih materialov. Praktično jo je nemogoče uničiti in vam bo lahko dolgo služila. Primerna je za uporabo na gladkih površinah, kot so parket, raznorazne plastične talne obloge, blazine, ipd.

Kolebnica z jekleno vrvico je nekoliko težja od klasičnih kolebnic. Zaradi tega bodo vaše roke in ramena pod večjo obremenitvijo, posledično pa bo na obremenjenih mestih viden tudi napredek v moči. S kolebnico, ki ima jekleno vrvico je enostavno izvajati tudi raznorazne vaje (oglejte si jih nekaj na spodnjem posnetku) za izboljšanje motorike.

Odlično se jo da združiti tudi z nekaterimi drugimi vadbenimi pripomočki, kot je koordinacijska lestev in obleka za potenje.

Material: plastični ročaji in najlonska vrvica

Dolžina vrvice: 240cm z enostavno možnostjo krajšanja

Primerne za: moške, ženske in otroke

Barva: različne barve

Namen: za ogrevanje pred vadbo, izboljšanje motorike, hitrosti, odzivnosti…

V spodnjem videu si lahko pogledate nekaj enostavnih vaj s kolebnico, ki vam bodo pomagale pri ogrevanju, prav tako pa pri motoriki, hitrosti nog. Zakaj bi morali kolebnico uporabljati bolj pogosto v vseh vrstah športov, pa si preberite v članku.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje