Kolebnice

13096
7.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Kolebnice

Kolebnice so izdelane iz lepo oblikovanih plastičnih ročk in najlonske vrvice.

Kolebnice so obvezen del opreme športnika, ki se ukvarja z borilnimi veščinami. Saj se s pomočjo kolebnice lahko odlično ogrejete, še boljše pa je, ker vam kolebnica pomaga pri koordinaciji. Odlične so za vse, ki želite izboljšati hitrost in odzivnost nog, povezanost med zgornjim in spodnjim delom telesa.

Ob rednem treningu in pravilnih vajah pomaga pri izboljšanju motoričnih sposobnosti vadečega, kar seveda pride prav pri vseh vrstah športov. Tako pri igrah z žogo (košarka, nogomet, rokomet, odbojka), kot tudi individualnih športih (boks, tenis, badminton, ples...)

Kolebnice so izdelane iz zelo preprostih materialov. Praktično jih je nemogoče uničiti in vam bodo lahko dolgo služile. Primerne so za uporabo na gladkih površinah, kot so parket, raznorazne plastične talne obloge, blazine, ipd. S kolebnico, ki ima najlonsko vrvico je enostavno izvajati tudi raznorazne vaje (oglejte si jih nekaj na spodnjem posnetku) za izboljšanje motorike.

Kolebnico se da združiti tudi z nekaterimi drugimi vadbenimi pripomočki, kot je koordinacijska lestev.

Material: plastični ročaji in najlonska vrvica

Dolžina vrvice: 280cm

Primerne za: moške, ženske in otroke

Barva: zelena, vijolična, modra

Namen: za ogrevanje pred vadbo, izboljšanje motorike, hitrosti, odzivnosti...

V spodnjem videu si lahko pogledate nekaj enostavnih vaj s kolebnico, ki vam bodo pomagale pri ogrevanju, prav tako pa pri motoriki, hitrosti nog.

Ob nakupu hitre kolebnice, vam priporočamo, da si pogledate še našo ponudbo odličnih medicink z ročaji, ter v Sloveniji proizvedenih boksarskih vreč.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje