Koordinacijska lestev 4 m

Koda izdelka 14384
30.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Koordinacijska lestev 4 m

Koordinacijska lestev je odličen pripomoček za trening koordinacije nog in kombinacije nog in rok. Koordinacijska lestev je izdelana iz 8-ih plastičnih prečk in dveh pasov, ki sta dolga 4 metre. Letvice lahko po želji premikate vzdolž pasov


Agiliti hitrostna lestev je pripomoček, ki so ga trenerji dolga leta zanemarjali in porivali na stran. Vendar je to neverjetno uporaben trening pripomoček pri praktično vseh športih. Ne glede na to, ali govorimo o individualnih športih, vse od boksa in ostalih borilnih veščin, plesa, atletike in še in še. Pa vse do ekipnih športov, kjer so navadno tekmovalci najbolj koordinacijsko podhranjeni.

S pravilnimi vajami lahko izboljšate koordinacijo nog (od povsem enostavnih vaj, do zelo motorično zahtevnih), koordinacijo nog v povezovanju z rokami (podaje, udarci, odbijanje žoge, lovljenje predmetov…), v vaje lahko vključite elastične trakove in še in še.

  • Material: Plastika
  • Dolžina: 4 metre
  • Širina lestve: 47 centimetrov
  • Barva: Zelene letvice in črna trakova
  • Namen: Za trening koordinacije nog in povezavo med nogami in rokami.

Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje