Medicinka 2kg

Koda izdelka 81400
23.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Medicinka 2kg

Žoga medicinka 2kg je izdelane iz kvalitetnega umetnega materiala, ki je na otip precej bolj prijeten, kot guma. Velikost oz. premer medicinske žoge je 18 centimetrov, teža pa 2 kilograma. Medicinka je majhna in je prav zato primerna tudi za bolj specifične vaje

Medicinke so primerne za domači, trening (odlično se jih da kombinirati pri treningu s suspenzijskimi trakovi ali elastikami) v šolah, fitnes centrih, po večini pa jih uporabljajo raznorazni klubi.Veliko se jih uporablja pri treningu ekipnih športov, kot so nogomet, košarka, rokomet, odbojka, hokej… Predvsem za vaje za eksplozivnost, vzdržljivost moč in koordinacijo.Medicinke so izredno popularne tudi pri treningih borilnih veščin. Predvsem pri boksu, ker se jih uporablja na 100 in en način. Za trening ramenskega obroča, rok, trebušnih mišic, hrbta, nog, hitrosti, koordinacije, eksplozivnosti in še in še.

Medicinka je izdelana iz umetnega materiala in je šivana, tako da je primerna za notranjo uporabo, lahko pa jo uporabljate tudi zunaj, vendar na mehkejših površinah (trava, blazine).

  • Material: umetni material
  • Premer: 180 mm
  • Teža: 2 kg
  • Namen: funkcionalnemu treningu za razvoj statične in dinamične moči ter vzdržljivosti.

Pri nakupu medicinke vam priporočamo, da si pogledate tudi ravnotežno blazino in lateks trakove za trening z uporom.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje