Medicinka z ročajema

Koda izdelka 14377
50.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Medicinka z ročajema je zelo nova oblika medicinke. Prav tako, kot naše klasične ne odbojne medicinke, je tudi ta vrsta medicink ne odbojna.

Medicinka je trening rekvizit, ki se ga uporablja praktično v vseh športnih panogah. Tako v igrah z žogo in vseh ostalih ekipnih športih, kot tudi v boksu, ostalih borilnih športih in tudi ostalih individualnih športih.Medicinka z ročajema je izdelana iz izredno kakovostnega umetnega materiala.

Premer medicinke je 26 centimetrov, kar je premer klasičnih žog.Ne odbojna medicinka z ročajema je trening rekvizit, ki se ga super kombinira z ostalimi vadbenimi pripomočki za funkcionalni trening. Le-te boste našli tudi na naši strani – plyo box, koordinacijska lestev, tatami blazine

Trenutno imamo na zalogi samo nekaj medicink te vrste, tako da tisti, ki jih potrebujete z nakupom ne odlašajte.

Ob nakupu ne odbojne medicinke vam predlagamo, da si pogledate tudi ponudbo naših sandbag utežnostnih vreč,lateks trakov in hitrih kolebnic.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje