Medicinke

Koda izdelka 14364
45.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Medicinke so izdelane iz kvalitetne in trpežne gume, ki ima dobro oprijemljivost. Velikost oz. premer medicinskih žog je odvisen od teže. V ponudbi pa imamo 4, 5, 6, 8 in 10 kilogramske medicinske žoge.
Medicinke so primerne za domači trening, trening (odlično se jih da kombinirati pri treningu s suspenzijskimi trakovi ali elastikami) v šolah, fitnes centrih, po večini pa jih uporabljajo najrazličnejši klubi. Veliko se jih uporablja pri treningu ekipnih športov, kot so nogomet, košarka, rokomet, odbojka, hokej… predvsem za vaje za eksplozivnost, vzdržljivost in koordinacijo.
Izredno so popularne tudi pri treningih borilnih veščin. Predvsem pri boksu, kjer se jih uporablja na 100 in en način. Za trening ramenskega obroča, rok, trebušnih mišic, hrbta, nog, hitrosti, koordinacije, eksplozivnosti in še in še.
Vsaka medicinka je napolnjena z gumo, tako da so primerne za zunanjo in notranjo uporabo.
Medicinke in njihove karakteristike:
Material: trpežna guma
Premer: 21, 23, 25 cm
Teža: 4, 5, 6, 8, in 10 kg
Namen: funkcionalnemu treningu za razvoj statične in dinamične moči ter vzdržljivosti.Pri nakupu medicinke vam priporočamo, da si pogledate tudi ne odbojne medicinke in lateks trakove za trening z uporom.
Če želite biti na tekočem z vsemi našimi akcijami, novostmi in nagradnimi igrami, všečkajte naš FaceBook in YouTube profil.
V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje