Neodbojna medicinka - Slam ball

Koda izdelka 14362
30.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Neodbojna medicinka - Slam ball

Neodbojna medicinka oz. po angleško slam ball je izdelana iz trpežnega materiala. Izredno odporne so na mete z višine v tla. Vse naše neodbojne medicinke so v klasični velikosti košarkarske žoge oz. premera 25 centimetrov. Zato so primerne za uporabo za vsakogar, ne glede na vašo velikost.


Neodbojna medicinka je popolnoma ne odbojna, tudi če jo z vso močjo vržemo v tla, se bo praktično prilepila na tla. Tako da so slam balli odlični vadbeni pripomoček za vrsto specifičnih vaj, ki jih s klasičnimi medicinkami, utežmi, kettle belli ne morete izvajati. Ne odbojne medicinke so odličen vadbeni pripomoček za samostojne treninge, treninge v paru ali tudi v večji skupini.

Neodbojna medicinka je zaradi posebnega vzorca na površini žoge prijazna za uporabo. Tudi ob intenzivnejših treningih, ko so roke potne vam žoga ne bodo drsela iz rok.

Pogosto se jih uporablja tudi pri rehabilitacijskih vajah, pa seveda vajah za moč, eksplozivnost in vzdržljivost.

Karakteristike neodbojne medicinke - Slam balla

  • Material: zelo trpežen ueten material
  • Premer: 22 centimetrov
  • Namen uporabe: metanje ob tla, ob steno, za raznorazne rotacije...
  • Barva: črna
  • Teže: 4, 6, 8 in 10 kilogramske žoge
Ob nakupu neobojnih medicink vam svetujemo, da si pogledate tudi našo super ponudbo boksarskih vreč in ostale opreme za trening fizične moči.

Vabimo vas tudi na našo FaceBook stran in naš YouTube profil.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.
Shranite ta izdelek za kasneje