Obtežilni jopič

Koda izdelka 14383
40.00€
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Obtežilni jopič 3 kg

Obtežilni jopič je izdelan iz vrhunskih materialov in se odlično prilega telesu ob vsakršni vadbi.

Utežni jopič poveča vašo težo za 3 kilograme, še bolj pomembno, kot povečana teža pa je, da jopiča na sebi praktično ne boste čutili, oz. vas ne bo motil. Oblika in položaj jopiča sta podobna, kot je položaj tekaških nahrbtnikov. Pri njih je teža razporejena tako, da ne motijo tekača, tudi na zelo dolgih tekih. Teža je razporejena povsem ob telesu in še to okoli prsnega koša. Pri obtežilnem jopiču je podobno.

Jopič je enostaven za uporabo in ga lahko uporabljate skupaj z ostalimi trening pripomočki. Na primer kolešček za trebušnjake, elastični trakovi, medicinke, koordinacijska lestevUtežni jopič ima vgrajeno tudi varnostno svetilko za tek ali hojo ponoči, našite pa ima tudi odsevnike, tako da boste varno trenirali tudi ponoči.

Obtežilni jopič se spredaj zapenja z enostavno zaponko. Na sprednjem delu ima jopič tudi dva majhna žepka, ki sta primerna za telefon in kakšno čokoladko, gel ali kakšno drugo malenkost.

  • Material: neopren
  • Utež: 3 kilogrami finega peska
  • Velikost: primerna praktično za vse
  • Namen: Za povečanje teže pri vseh vrstah treningov. Od treningov moči, eksplozivnosti, vzdržljivosti…

Ob nakupu obtežilnega jopiča si oglejte še našo ponudbo 2 in 3 kilogramskih medicink in klasičnih, ter hitrih kolebnic.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje