Otroška boksarksa vreča

81423-2
23.00€
Ni na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku

Otroška boksarksa vreča je namenjena za sproščanje odvečne energije vaših otrok. Ob celodnevnem sedenju in pomankanju gibanja večine otrok, je otroška napihljiva boksarska vreča odličen rekvizit za sproščanje agresije in odvečne energije tako pri otrocih, kot pri odraslih.

Napihljiva boksarksa vreča je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala. V ponudbi imamo 2 različni napihljivi boksarski vreči.

Cenejša je izdelana dveh ločenih prekatov. Spodnji prekat je namenjen za vodo ali mivko, zgornji, večji prekat pa za zrak. Najprej napolnite spodnji prekat, nato pa še zgornjega.

Druga otroška vreča za boks pa je izdelana iz treh ločenih prekatov. Prav tako je spodnji prekat namenjen za vodo ali mivko in ga najprej napolnite, nato pa z zrakom napolnite še ostala prekata.

  • Material: plastika
  • Teža: 1 kg (prazna)
  • Primerne za: sporščanje energije in otroško igro
  • Barva: črna
  • Višina: 160 centimetrov

Vrečo lahko z zrakom napolnite s pljuči ali pa z zračno tlačilko (tlačilke ni v paketu).

Otroška boksarska vreča je primerna za zunanjo ali notranjo uporabo, bodite le pazljivi, da v bližini vreče ni ostrih predmetov na katerih bi se lahko vreča poškodovala in predrla. v kolikor boste imeli otrošk oboksarsko vrečo v stanovanju vam predlagamo, da spodnji del vreče napolnite z mivko in s tem preprečite razlitje vode ob morebitni poškodbi boksarske vreče.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nam lahko pišete na info@sud.si in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Lahko pa nas tudi pokličete na 040 321 288 in vaše vprašanje bomo najverjetneje razrešili že v prvem pogovoru.

Shranite ta izdelek za kasneje